Home » Interiør » En fot (noen esker!) innafor vårt nye hjem!

En fot (noen esker!) innafor vårt nye hjem!

Nok en oppdatering på åssen heiem vår ser ut, i skrivende stund!
Nå er alt, utenom de få tingene vi trenger å kunne bruke de siste dagene her, pakka ned. Tenk! Det er SÅ godt å være (neeesten) ferdig, og i og med at vi har vaska veldig grundig underveis i pakkeprossessen, er det ikke mye rengjøring som gjenstår heller. Vi vasker også tøy og tepper for harde livet, pakker det ned, og skriver på esker og sekker. Orden i kaoset, i det minste!:
IMG_0247
Sjekk så lite tøy som er igjen på kjolestativet mitt, da! Hah! Klesskapet er også ca tomt. Iik!:
IMG_0250
He he he, hvor kommer alle disse kleshengerne fra da?! Trenger kanskje ikke si at dette ikke er alle, heller…?!:
IMG_0257

Og! Igår fikk vi flyttet alt fra oppbevaringslageret vi har leid, og til vår helt egen kjellerbod i den nye blokka vår på Kampen! Hurra for en så romslig bod! Vi fikk lett stablet inn alt sammen der, og sortert etter esker som skal stå lagret til vi flytter til Risør, og ting som skal opp i leiligheten på flyttedagen. Hurra!:
IMG_0261
Hurraaa, fornøyde og svette etter bæringen, hoho!:
IMG_0263
Så smatt vi innom parken, for å lukte på syrinene og fantasere litt om tida som ligger foran oss, før vi dro hjem:
IMG_0303

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei! Har du noen steder du vil anbefale sin selger god frokost tidlig på lørdager i Oslo? :) Gleder meg til å lese innleggene som kommer når dere har flyttet, og ikke minst se bilder!

    1. Hallo! Hvor tidlig er det snakk om? Liebling og Nord i Nygata serverer masse digg som frokost, men de åpner først 10 og 11 på lørdager. Steam kaffebar på Østbanehallen øpner kl 9 på lørdager, og der er det også en del godt! Hihi, så koselig å høre! :-D

  2. Wow, dere har jo skikkelig system jo! Jeg er ikke like flink på sånt når jeg flytter. Sist gang jeg flyttet startet jeg pakkeprosessen med å sortere det ganske bra i esker og skrive “kjøkken” etc. på, men endte opp med litt av hvert i eskene til slutt, haha. Ble bare mindre og mindre system liksom.

    1. Hah, ja, jeg må nok erkjenne at jeg er en systematisk person! Men, jeg skjønner deg veldig godt: det er jo veldig lett å bare få ting unna, når en er gått litt lei, og hive det i første og beste eske, hehe!

Kommentarer deaktivert.