Home » Hverdagsblogg » En bra overraskelse!

En bra overraskelse!

Lørdag morgen tikket det inn en superbra tekstmelding på mobilen min fra fine Silje. Hun skrev at hun var i Oslo på en liten helgevisitt, og lurte på om vi skulle treffes! Jippi! Ikke lenge etterpå møttes vi i sentrum, og det var minst like koselig som sist gang vi så hverandre!:
Untitled-1

Vi kikket litt i butikker, før vi dro på Rice Bowl og koste oss med vegansk thaimat til lunsj/middag:
DSCF2057

Etterpå spaserte vi til Kulturhuset på Youngstorget, for kaffi og prat, før vi rundet av lørdagsdeiten vår. Silje hadde planer og avtaler som hun måtte avsted til, men et par timer ammen var absolutt verdsatt! Jeg gleder meg allerede til å se henne igjen om ikke så alt for lenge. Fina!:
DSCF2068

Hadde dere en bra lørdag? :-)
DSCF2066

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Sånne spontane møter er ofte de beste. Gjerne når det har gått lang tid siden sist, men ting føles like bra. Det er herlig.

    Min lørdag bestod av en superlat morgen, kokkelering som ble til hjemmelagde falafel, TV-titting, snop og kos. Hoppet tidlig i seng, for så å stå opp igjen klokka tre om natten for å si hadet til en som skulle på utenlandstur. Gleder meg til å kunne gi han en fin velkomst igjen om en ukes tid.

    1. Ja, helt fantastisk kos! :-D Høres ut som en ideell lørdag det der, spør du meg. Håper du får/har en fin uke!

  2. Uææ hvorfor har jeg ikke fått med meg denne?? Herlig!! Herregud som jeg ser ut, sånn går det når man ler så tårene spretter og sminken vaskes bort ;-D Var like fint som alltid å henge med deg!

Kommentarer deaktivert.