Home » By Request » Lush » Emotional Brilliance

Emotional Brilliance

Fikk spørsmål om jeg kunne vise fram Emotional Brilliance-sminka mi, og såvisst kan jeg det!:
IMG_5905

Emotional Brilliance er en vegansk, fersk, håndlaget sminkeserie, med lite emballasje og i hovedsak naturlige ingredienser, som Lush lanserte i sommer. Den består i hovedsak av leppestifter, øyeskygger og eyelinere, men har også maskara, transparent pudder og såkalte skin tints. En del av dette har jeg fått i staffbox eller i konkurranser vi har hatt på jobb, så ikke alt er blitt kjøpt inn av egen lomme, hehe!

Maskaraen Eyes Right og pudderet Emotional Brilliance bruker jeg hver dag. Bruker også gullglitterlineren Fantasi, den lyseblå/turkise lineren Ro og leppestiften Besluttsom mye. Lurer dere på noe angående sminka, er det bare å fyre løs i kommentarfeltet!

Har dere testet ut sminkeserien enda? Og i så fall; hva synes dere? :-)

Translation:
My Emotional Brilliance collection! Go to lush.com, click on your flag, and read more about it!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjøpte leppestiften Glamorous (om jeg ikke husker navnet feil? den lyseste rosa) som jeg har brukt VELDIG ofte og den blir jo aldri tom :-D og Emotional Brilliance pudderet som er heeelt fantastisk! Eneste minus med leppestiften er at jeg føler den forsvinner så fort siden den er så “oljete/tynn” i konsistensen..

  1. Så bra du er fornøyd :-) Ja, noen av de er litt mer tyntflytende, men som du sier er de jo også veldig drøye, så da går det litt opp i opp, føler jeg.

 2. Jeg har enda ikke prøvd ut sminken til Lush, men gjett om jeg har tenkt mye på det! Så nå skal jeg ta affære ved neste besøk hos Lush i Bergen by.
  Et spm fra meg. Har Lush bare flytende eyelinere eller har de også tørr eyeliner som kan brukes på våtkanten av øye?

  1. Hoho, gled deg! Nei, er dessverre bare flytende. Du får si ifra hvilke farger du ender opp med, i så fall!

 3. Har den blå øyeskyggen og feeling younger skin tinten :-) veldig fornøyd, blir nok mer etterhvert :-)

 4. Har ikke prøvd noe av denne sminken enda, har vel egentlig for mye sminke liggende.. :P Vurderer allikevel å kjøpe en av de røde leppefargene, leter fortsatt etter den perfekte rødfargen. Lurte på om du kunne si navnet på de to i øvre høyre hjørne og beskrive dem helt kort?

  1. Tror det er Sterk og Styrke som ligger der (er lenge siden jeg tok bildet, skjønner du!), og de er begge ganske rødoransje. Den ene med mer skimmer enn den andre. Er det rødoransje, eller rød-rød du er ute etter?

   1. Er mest ute etter en rød som er varm/nøytral. Mener jeg så på og likte enten Sterk eller Styrke (den av de som er uten skimmer). Tror også jeg prøvde ut Ambisjon, men husker ikke hva slags undertone den hadde.

    Innser vel egentlig at jeg burde huske å se på det neste gang jeg er i en Lush-by, selv om det fort kan bli en liten stund til. :p

    1. Ja, det lureste kan være å prøve på noen forskjellige, for å se hva du synes passer deg best. Hvis/når du har mulighet til det!

 5. Heia! lurte på dn maskaraen t lush,e dn goe?visst du har prøvt dn? koss dn virke? kjempe bra blogg du har;)

  1. Hei, takk for det! Hvis du leser teksten, ser du at jeg har brukt maskaraen hver dag. Er med andre ord veldig glad i den! Den gir et ganske naturlig resultat om man bare påfører et strøk, og et mer “dramatisk” http resultat om man jobber den opp med flere strøk. Den går ikke an å få klumpete, noe som er et stort pluss i min bok!

 6. Eksperimenterer foreløpig for det meste med ting jeg kan putte i badeekaret, men forflytter meg vel over til sminkebiten etterhvert! Dette så lovende ut :)

  1. Etter det du sa, om hvor fornøyd du var med badekarproduktene, tror jeg nok du ville litt fornøyd med sminka også! Håper, i alle fall:-)!

 7. sitter sminken godt på? :) oog, øyenskyggene, er de også flytende? skjønte ikke helt hva som var hva, hihi.

  1. Jeg har opplevd at noe sitter “som heia”, mens annet ikke like godt. Den sorte og den gullfargede eyelineren har en base som er ganske “stiv” og tørker fort, ala vanlig flytende eyeliner. De andre eyelinerene har en litt mer kremete base, og bruker bittelitt lengre tid på å tørke. Øyeskyggene er så og si det samme som eyelinerene, altså kremskygger. Derfor går det godt an å bruke en av eyelinerene som øyeskygge og omvendt. Det er mye pigment i dem, så man kan duse fargene ned så mye man vil:-) Leppestiftene har en fuktgivende base, og kan også duses ut i kinnene som en kremrouge. Med andre ord er sminkeserien typisk Lush; man kan bruke det meste til det meste! Spør hvis noe er uklart:-)!

Kommentarer deaktivert.