Home » Innkjøp og gaver » Emaljepins på plass!

Emaljepins på plass!

Hoho, da var kragene på dongerivesten fylt med emaljepins jeg bestilte fra Etsy for en tid tilbake! Den eneste pin’en jeg fortsatt venter på at skal dumpe ned i postkassa, er det anatomiske hjertet. På den ene siden har jeg festet en pizza med dryppende ost, sopp, og veggispepperoni (sier vi), en krystall, og en som sier “Wearing whatever the hell I want”. Ganske passende, hva?:
IMG_6787

På andre siden festet jeg den triste dråpen fra Madelen Foss, vannmelon, en pus i et hjerte, og fargesirkler:
IMG_6791

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fine! Venter også på noen (kremt, 5..) emaljepins, kjøpte meg noen få litt tilbake, og nå har jeg fått blo på tann… Det er såå mange fine!

Kommentarer deaktivert.