Home » Hverdagsblogg » Eksamensfeiring med onsdagslunsj

Eksamensfeiring med onsdagslunsj

Igår besto Ane eksamenen sin, og kunne herved ta seg en etterlengtet sommerferie fra studiene! Det måtte vi såklart feire litt, og jeg møtte henne rett etter at hun var ferdig med eksamen, ikke lenge før jeg måtte videre på jobb. Vi tok trikken til Bislett, og dro på stilige Cafe Laundromat!:
DSCF3322

Ane var sååå glad, gira og lettet over å være ferdig med eksamen. Det måtte feires!:
DSCF3335

Nydelige pannekaker og kaffi for min del. Nam! Ane reiser faktisk til New Zealand på søndag, for å besøke ei venninne som har bodd der en tid, og blir borte til slutten av måneden sånn cirka. Hoho, den globetrotteren der, altså! Gjett om hun gleder seg, og gjett om jeg gleder meg på hennes vegne. Klør i reisefoten gjør det også, hoho! Vi spiste og koste oss, pratet naturligvis skole og jobb, oppdaterte hverandre på de siste dagene og pratet om reise, bryllup og sommer:
DSCF3341

Tiden fløy avsted, og vi måtte komme oss avgårde. Jeg til Lushjobb, Ane for å møte studievenner og feire videre. Før vi reiste, måtte jeg en tur på det lille rommet, og måtte nesten bare ta et bilde der. Sjekk de fine flisene på veggen! Sånne kunne jeg tenke meg å ha på badet i drømmehuset:
DSCF3317

Idag skal jeg møte Maria Elén på kafé før jobb. Haha, dette er en skikkelig sosial uke for min del, altså! På tross av masse jobb. Utrolig koselig med energiinnsprøytning fra de fine folka jeg er så heldig å ha i livet mitt, før en arbeidsdag. Hurra! Og, etter jobb idag skal jeg gjøre noe veldig spennende og koselig. Jeg skal såklart vise dere, kanskje til og med i kveld! Ha en bra torsdag så lenge! Og lykke masse til med dere som sitter midt oppi eksamen just nå!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååh :D Masse gratulerer til Ane ! ;D Det er år og dag siden jeg spiste pannekaker og aldri prøvet sånne tykke :) Kjempefin cafe ! Masse sosiale planer for min del denne uken også :D

    1. Hihi, skal sikkert takke for henne! Er veldig godt med sånne pannekaker en gang i blant. Du burde teste ut en gang! Så koselig med mye hygge. Ha en strålende dag!

  2. Hei.
    Jeg blir så fascinert av bloggen din fordi den er så full av farger og det er stikk motsatt av det man ser rundt omkring, inkludert det jeg foretrekker selv.
    Det ser ut som om du trekkes mot sterke farger som en flue (mot sukker?)
    Man blir jo i godt humør av det…

Kommentarer deaktivert.