Home » Helgekos » Stas og moro » Dyreverndagen 2015

Dyreverndagen 2015

Åsmund og jeg stilte opp på DogA rundt 08:45 i går morges, og satte igang med å rigge opp standen vår så fort vi var kommet oss inn. Inne i lokalet var det veldig kaldt, noe vi fikk kjenne på gjennom hele dagen, dessverre. Men, sola skinte utenfor, og vi var ved godt mot!:
IMG_6207
To mindre bord satt sammen til et stort et, og rigget opp alle sakene mine. Gul duk, papirtraner og produktene mine. Fin?:
IMG_6209
Standen min lå veldig fint til, rett ved scenen!:
IMG_6230
Litt over elleve var det introduksjon og velkomst på scenen for prosjektleder Hilde og meg:
IMG_6241-2
dyreverndagen
Bildet rett ovenfor tilhører Norsk Vegansamfunn
IMG_6242
Og så fikk jeg holde mitt lille foredrag for alle de spente oppmøtte! Iiih!:
IMG_6262
Jeg pratet om å kutte ned på kjøttforbruket, at alle monner drar, litt om å bli satt i bås og om å inspirere. Det gikk bra!:
IMG_6266
Så var det inspirerende foredrag resten av dagen. Her er Odd Harald som holdt et veldig interessant og bra foredrag!:
IMG_6274
Te, kaffi og snacks i pausene, som masse herlig frukt, veganske kokosboller og energibarer:
IMG_6278
Samt supergode veganske wraps til lunsj, fra Funky Fresh Foods (som sto for maten under hele begivenheten):
IMG_6293
Flere spennende stands var det også, og noen få innkjøp fikk jeg gjort:
IMG_6301
Ane kom for å se meg holde tale, og være for å være med meg på stand. Åh, det var så koselig og rørende at hun stilte opp! Jepp, vi snakker bestevenn her, altså! Åsmund var også supersnill og hjalp til masse hele dagen. Jeg er så takknemlig for å ha så bra folk i livet mitt, altså. Tusen takk!! Forresten ble det noen få salg på meg også, så jeg er absolutt fornøyd!:
IMG_6313
Her holder Marit Emilie foredrag om kaninhold. Også det veldig interessant og bra!:
IMG_6324
Etter flere timer med foredrag, var inspirasjonsseminaret overstått, og det var klart for middag og festarrangement med konserter og prisutdeling:
IMG_6367
Åsmund og jeg ble værende å høre på Signe Eide, men begge var så slitne etter å ha vært borte hjemmefra i omlag 13 timer, og fant veien hjemover etter at hun gikk av scenen, og sovna rett og slett før klokka elleve på kvelden, helt utslitte. For en kjempefin dag og og et fantastisk arrangement!:
IMG_6402
Utrolig koselig å få hilse på så mange spennende nye mennesker, dele ut visittkort og promotere fotograferingen min, holde tale, og delta på et så spennende og bra arrangement, og jeg håper dette ble det første i rekken av mange Dyreverndager i årene som kommer! Tusen takk til dere som deltok på arrangementet og var med på å gjøre det så bra. Jeg håper dere hadde en fin dag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. hva er lenken til nettbutikken din? :) synd å bo så langt unna oslo, får jo aldri vært med på sånn spennende saker! å en ting jeg ikke visste ettersom jeg har vokst opp i fosterfamilie, min biologiske gammelonkel bor faktisk i Risør :D drømmen er jo å dra dit på ferie engang :3

  1. Produktene jeg hadde med meg, hadde jeg fått printet opp hos Japanphoto spesielt for anledningen. Ellers går det an å handle fra meg gjennom denne siden http://society6.com/mewkid, men der har jeg ikke noe med produksjon eller utsending av produktene å gjøre. Ja, jeg ser den! Å, så kult! Det er verdens fineste sted ;-)!!

 2. For et flott opplegg, og det så ut som din stand også var kjempefin! :) Modig gjort av deg å tale foran så mange mennesker, Ina! Tipp topp tommel opp!

 3. Supert opplegg! Og du valgte jo den fineste kjolen, jeg ser jo det nå… (Trekker tilbake stemmen for striper!) Du er flink, Ina, godt jobba :-)

  1. Tusen takk, Kristine! Blomserkjolen fikk fire flere stemmer enn stripekjolen, så da måtte det bli den, hoho! Det var en kjempemoro opplevelse, og et veldig viktig arrangement!

 4. Fin stand, hadde kommet innom om jeg bodde nærmere :-) Syns det er så tøft og modig gjort av deg å stå foran mange mennesker og holde tale. Blir nervøs bare ved tanken jeg, av å stå foran folk :-P

 5. Så tøff du er!
  Fine bilder, og så moro at du fikk solgt ting.
  Så veldig ålreit ut. :)

 6. Så gøy å se bilder! Du var kjempefin (og helt sikkert kjempeflink)! Jeg gleder meg til å høre mer i morgen!

Kommentarer deaktivert.