Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Dymomaskin!

Dymomaskin!

IMG_5807
Hihi, igår fikk jeg endelig kjøpt meg noe jeg har ønsket meg i lang tid: en manuell dymomaskin! Den er kjempeliten og søt, og veldig morsom å bruke. Etter å ha sett etiketter laget med denne typen dymomaskin hos både venninner og på diverse blogger, har jeg vært grønn av misunnelse, og gleden er derfor barnlig stor over å endelig ha en selv! Jeg fant den på Kremmerhuset, og allerede har en del saker her i heimen fått navnet sitt påskrevet (hehe). Moro! Fint, eller hva?:
IMG_5815-2

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hva i alle dager er en dymomaskin?! Aldri hørt det ord før, snakker om å ikke følge med i verden. Hihi. Men nå vet jeg det og ja det var faktisk veldig kult, liten enkel detalj som kan pynte opp så mye! :D

  2. Elsker dymoen min! Den har fått rosa tape, så jeg måtte bytte alle de svarte som var på kjøkkenskapa :’D morsomt tidsfordriv. Bruker den til alt, som f.eks å markere min snusboks og eos leppomaden min!

    1. Skjønner jeg godt, hoho! Klart du måtte ha rosa, vel. Rosa-Ariel! Den er veldig kjekk å ha. Måtte merke mobilen, hehehe!

    1. *Knis*! Vet du, jeg synes ikke det er finest med svart (eller hvit) teip til disse, og kunne ikke tenke meg noe annet. Kanskje litt sjokkerende, egentlig! Hohoho!

  3. Haha, jeg kjøpte nøyaktig samme for en uke siden :D ønsket meg lenge, så yey! Knota litt med å finne ut hvordan den funka da, høhø…

Kommentarer deaktivert.