Home » Hverdagsblogg » Du heiste meg til skyene, og enda lenger opp

Du heiste meg til skyene, og enda lenger opp


Eg var din akrobat, og eg dalte alltid rett inn i armane dine <3

Kjærestesøndag! Jeg tok med meg denne kjekkasen ut i søndagen:

Bort til Liebling, for kafékos:

Med grønt fleecepledd ved bordet på utsiden. Kakaobart rundt smilemunnen og små kyss:

Etterfulgt av sjåpping på Le Palais des Thés på Grünerløkka; mest julegaver, og litt til oss selv:

Jeg siklet på forskjellige ting, som tekanner av diverse slag og disse fine tekoppene i glass:

Og så vanket det masse smaksprøver på forskjellig fantastisk te! Julete for eksempel. Grønn, sort, rød og hvit julete:

Siden vi handlet for rett over 600 kroner (hjelp!!) tilsammen, fikk vi med den russiskinspirerte teen til venstre. Gleder meg til å smake på den etterpå! Juleteen til høyre vet jeg allerede at smaker kjempegodt, hihi. Har dere gått til innkjøp av julete i år?:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dere to er så søte sammen ^^_^

  Akk jeg vil ha te! Det er så godt nå kalde vinterkvelder ^^ Selv om det ikke er snø enda, noe som er litt trist =/

 2. så koselig! :> og for en herlig tekanne!
  vi har også kost oss litt ekstra idag, forlovet i ett år ♥
  god søndagskveld videre!

 3. Julete, det er skikkelig julete, det! Hoho ;) Sambuaren kjøpte med en julete julete fra den kaffe- og tebutikksaken på Byporten, den var inte dum! MMM <3

 4. Ser han kjæresten din har glimt i øyet! :)) Foresten, hva er yndlingsretten din på New Anarkali? Vet det må være mange, men den absolutt beste? :)

  1. Hihi, det har han :-) Favorittrettene mine på New Anarkali er saag paneer og chana masala. Anbefales!

 5. Heihei! Først må jeg bare si: jeg ELSKER bloggen din! Måten du skriver på er bare helt fantastisk! Jeg blir alltid i godt humør av å lese bloggen din :D Men, så lurer jeg på en ting; Jeg tror kanskje, muligens at jeg har sett Åsmund… Du skjønner, jeg og familien min reiste til Trondheim (wiiiiii) 18. november, og jeg synes at jeg så noen som lignet VELDIG på ham… men det kan godt hende jeg tar feil… uansett, takk for at du fortsatt skriver! Lyser opp en kjedelig hverdag :)

  1. Hihi, åå, tusen takk for det!! Det setter jeg pris på å høre :-) Trondheim er en fin by, men du har nok ikke sett Åsmund der, for han har aldri vært i Trondheim før, hehe!

 6. Skulle virkelig ønske jeg likte te, for det finnes så mange fine tebutikker og søte te-innpakninger :-)
  Jeg liker ordet julete, både fordi det er en te som smaker jul og fordi det er et adjektiv.
  Dere er søte! Ha en fin uke :-)

 7. Det er så koselig med kjærestedager/kjærestedater!<3 Hørtes ut som en perfekt søndag spør du meg=) Fleecepledd, kakao og noe søtt å bite i er alltid en vinner om vinteren!<3
  Ha en fortsatt fin dag!

 8. Jeg fryder meg alltid over dine fargerike innlegg i stillhet, men i dag måtte jeg fortelle deg at blått og grønt ser usedvanlig bra ut på deg!

 9. Me måtte vært sommarfogla om me sko ha følt oss friare.. :D

  Kaizers-fan? :D

 10. Den tekannen og koppene har jeg!! :D Var selvfølgelig Roscoe som fikk jeg til å kjøpe dem! :p <3

 11. Åååhh, jeg vil også ha et så herlig og trygt forhold som det virker som du og Åsmund har =) Dere er så utrolig skjønne sammen, beundrer virkelig det at dere har vært kjærester så lenge som dere har vært :) Bloggen din blir jeg også UTROLIG glad av å være inne på. Vet du om noen andre blogger som kan minne litt om din? Har lett og lett, men finner ingen! Hadde vært fint å lese flere, siden din ikke oppdateres så altfor ofte :) Full forståelse for det, forresten =)

  1. Hihi, tusen takk for det<3 Det varmer å høre! Hmm, det nærmeste jeg kommer er vel de bloggene jeg linker til her, men de har du vel allerede tittet innom?

 12. Gratulerer med semifinaleplass i inspirasjonsbloggkategorien på Vixen Blog Awards da! :D Nå ser du hvertfall nominasjonen! Massemasse lykke til :D

  1. Åiåiåiåi!!! Tusen takk :-D For blogge om det og fiske etter stemmer. Hadde jo vært utrolig moro å vinne!!

 13. Kaizers Orchestra for alltid!
  Julete er en herlig hverdagsglede i adventstiden. Jeg har en som smaker eplekake, som jeg koser meg med her hjemme, og på jobben har jeg både en adventste og en julete fulle av ulike krydder og godsaker. Nam!

  1. Takk! Jeg fikk det i julegave for en god del år siden. Tror det ble kjøpt i Danmark… Ikke lett å spore opp igjen, med andre ord!

 14. Åh, i sommer var jeg på lush for første gang, og jeg dro dit pga deg og bloggen din. Og da vet du, da var det hun du nevner som sto i kassen. Jeg og venninnene mine fikk hjelp av henne i sikkert en time til sammen, og kofferten min var full av lushting som skulle med til tromsø. Aldri før har jeg opplevd så god service som med henne, herregud. I ettertid har jeg vært å handlet på lush, og bestilt ting via nettet – og alt er hennes fortjeneste. Produktene jeg endte opp med har fungert kjempe bra for huden min.

  1. SÅ herlig å lese! Det er sånn vi må være for å kunne jobbe på Lush, og Roscoe er absolutt kjempeflink i jobben(e) sine! :-) Moro at du har blitt så fornøyd også<3

Kommentarer deaktivert.