Home » Helgekos » Don’t let go of your light

Don’t let go of your light

IMG_9709 IMG_9687 IMG_9664
Puh, endelig helg! Etter en superhektisk dag på jobb, var det sannelig godt med en tur ut i skog og mark etterpå! Åsmund møtte meg nemlig da jeg gikk av bussen her hjemme, og sammen vandret vi ut i Østmarka. En time med tur i skogen, kjenne den friske duften av vår og natur som våkner til liv fra vinterdvalen, høre fuglesang og føle dagens siste solstråler kile.. Nydelig, altså!
IMG_9705

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, blåveis er nok en av de fineste blomstene synes jeg. Var ute en tur med mamma og hunden i stad og lette etter blåveis, men vi fant kun titusen hvitveis. Omtrent like fint det da, minner meg sånn om når jeg var liten og jeg plukket hvitveis med bestemoren min rundt festningen i Halden hver eneste vår. Ellers er bildene nydelige forresten, spesielt godt liker jeg det aller første fordi lyset er så fantastisk fint!

    1. De er nydelige! Skikkelig vårtegn! For et koselig vårminne å ha, forresten. Det er gull verdt! Tusen takk for bilderos! Det setter jeg enormt stor pris på!

Kommentarer deaktivert.