Home » Mitt Oslo » Dobbeldeitkveld med pizza og Fantastic Beasts

Dobbeldeitkveld med pizza og Fantastic Beasts

Torsdag i forrige uke var det duket for en hyggelig aften med Åsmund, Ane og Fredrik. Vi møttes på Tranen på Alexander Kiellands plass (vårt gamle nabolag! Minnene strømmet på, gitt!), hvor de visstnok har byens beste pizza. Interiøret var i alle fall skikkelig kult!:
img_0387

Vi fikk et koselig vindusbord, litt bortgjemt i lokalet, hvor jeg slo meg ned i den myke sofaen:
img_0388

Pizza ble det, og den svarte til forventningene våre. Himla god!! Og skikkelig, skikkelig koselig med en hyggelig middag ilag med så fine folk:
img_0397

Etter maten kom vi oss avsted til Ringen kino, hvor vi så Fantastic Beasts and Where to Find Them (som Åsmunds lillebror faktisk er statist i, #starstruck!) i 3D. Filmen skuffet oss heller ikke, og da vi forlot kinoen og skilte lag for kvelden, var vi alle enige om at det hadde vært en finfin kveld!:
img_0417

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hvor i filmen er han statist? :D
    Kan du se han hvis du ser nøye etter? Blir jo helt starstruck selv, haha!

    1. Jeg vet faktisk ikke helt hvor/når, men jeg vet at han var i/ved en bil, hehe! Skal høre med ham neste gang jeg ser ham, og sjekke skikkelig i filmen, hehe!

    1. Forresten, leser du ingen bok nå om dagen? Jeg pleier å ta tips fra den boka du har på siden av bloggen men jeg ser ikke noe bilde :)

Skriv en kommentar