Home » Risør » Stas og moro » Dobbeldeit, utfordring til kokken og spennende mobilspill

Dobbeldeit, utfordring til kokken og spennende mobilspill

En fin sommerkveld inviterte vi med oss Victoria og Magnus på dobbeldeit, og for anledningen pyntet vi oss i litt ekstra fine sommerklær. Før vi spaserte avsted for å møte de to andre, knipset pappa dette bildet av oss på terrassen:
IMG_1082

Victoria og Magnus plukket vi med oss på veien til byen (etter et glass limonade hos dem først, for å være korrekt!), og sammen spaserte vi nedover Kragsgata, forbi hvitmalte hus, butikker og tårnhuset:
IMG_1090

Kveldens dobbeldeit skulle nemlig finne sted på den maritime restauranten Kast Loss, hvor det nesten har blitt en tradisjon at Åsmund og jeg spiser i alle fall én gang i løpet av sommerferien vår. Vi fikk oss et hyggelig bord, benket oss og lot praten gå:
IMG_1092

Fra før av vet jeg at Kast Loss har kjempegod pizza, og verdens beste fiskesuppe, men jeg tenkte jeg skulle teste dem litt ved dette besøket. For utenom en vegetarpizza fantes det ikke noe vegetarisk på menyen, og i den tro at å etterspørre vegetariske retter er med på å inspirere spisestedet til en/flere veggisretter på menyen sin, så gjorde jeg nettopp det. Oppgaven tok kjøkkenet på strak arm, og tryllet fram en skikkelig god grønnsaksrett med sprø grønnsaker, bakte cherrytomater, et dryss av parmesan og pesto til, samt gratinerte poteter. Oh yeah, det var innmari godt! De andre gikk for kjøttretter som visstnok smakte utsøkt, og videre gikk praten i et par timer:
IMG_1098

På vei hjemover kjøpte vi oss hver vår kuleis til dessert, men så gikk resten av spaserturen hjemover ganske så treigt. Både Åsmund, Victoria og Magnus var nemlig ganske så opptatt med hvert sitt spill på hver sin mobiltelefon, og vi måtte stadig stoppe opp og ta små omveier i jakten. Gjett tre ganger hva de spiller, da??? ;-) Hehe!:
IMG_1114

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så kos! Også så sprekt av kokken! Tommel opp! :D … Er vel ikke pokemon go, vel? Haha. Mannen min har en litt eldre telefon og forsvant hele dagen med min forrige dagen! Herlig :)

    1. Ja, veldig! Jeg tenker at det sikkert er litt stas for kokkene også, jeg da. Å bare lage det samme (fra menyen) dag ut, og dag inn, må da være litt kjedelig i lengden. Haha, joda! Da er det nok ikke lenge før han “må” kjøpe ny mobiltelefon?!

  2. Så fin den toppen/kjolen din var! Hehe, Pokemon Go, ja.. Føler selv at jeg er omtrent den eneste som ikke er bitt av basillen enda.

  3. Så gøy å gi dem en liten utfordring :-) De fleste kokker som liker jobben sin tar jo dette på strak arm tenker jeg, og det kan vel bidra til å inspirere litt! Godt at de var så positive:)

    1. Helt enig! Jeg mener det samme, og det virker det jo ofte som også, utifra det de disker opp med når de får utfordringen!

Kommentarer deaktivert.