Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Dobbeldate og spennende planlegging

Dobbeldate og spennende planlegging

Etter jobb på torsdag, møtte jeg Åsmund, Hilde og Lasse på Wurst, rett ved jobb. Der hadde jeg nemlig fått nyss om at de serverte veggispølser, og det passet jo utmerket, i og med at 3 av 4 i selskapet ikke spiser kjøtt! Vi bestilte oss noe å drikke mens vi tittet igjennom menyen, men ble ganske så lange i maska da vi skulle bestille mat; De var nemlig utsolgt for veggispølser! Leverandøren deres var helt tom, og med minst like tomme mager heiv vi i oss drikkevarene, og pilte videre til neste sted, for å finne noe mat:
IMG_9701
Det ble til Tuk Tuk Thai, hvor Hilde og Lasse (som også elsker thaimat) enda ikke hadde vært. Vi ble ikke skuffet!:
IMG_9710
IMG_9717
Etter middagen ble det spennende planlegging; jeg skal nemlig få æren av å knipse brudebildene av Hilde og Lasse i sommer!! Iiiih, jeg er så glad, beæret og stolt! Og, det blir SÅ bra! Da jeg hadde notert planlegging ferdig i boka mi, samt tittet litt på bilder til inspirasjon, brøt vi opp og spaserte ut i sommerkvelden:
IMG_9727 IMG_9753

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jag och sambon åker till Oslo för första gången i veckan och har planerat in ett besök på Tuk Tuk Thai, tack så jättemycket för Osloguiden du gjorde Ina.
    Glad sommar!

    1. Åå, så gøy! Good tur, og kos dere veldig mye! (Om dere vil ha maten vegetarisk med tofu, er det bare å si ifra, så lager de det på bestilling!). Bare hyggelig!

Kommentarer deaktivert.