Home » Tatovering » Dinosaur og luftballong

Dinosaur og luftballong

Igår fikk Hilde utfolde seg litt mer på Mew-leggen min, og to nye tatoveringer fikk plass på kroppen min. Hurra!:
IMG_3604
Sala, Cathrine og Linda kom innom for å hilse på mens jeg ble tatovert, og det var skikkelig koselig!:
IMG_3605
IMG_3628
Etter noen timer under nåla, var vi ferdig for dagen, og leggen min var blitt pyntet med en luftballong med teksten “In her beautiful balloon” som er hentet fra Mew-sangen Beautiful Balloon, fra albumet Triumph for Man (fra 1997. Klikk her for å høre sangen):
IMG_3643 IMG_3644
Og en dinosaur! Med teksten “Oh, let me go old dinosaur” hentet fra Mew-sangen Water Slides, fra albumet +- (fra 2015, klikk her for å høre sangen, og se musikkvideoen):
IMG_3645

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. nå ble jeg _skikkelig_ misunnelig!! SÅ fargefine tatoveringer! Grattis!! ????????

 2. Oi, shit, den dinosauren! :0 Så FIN. Ble forresten megagira da jeg først leste overskriften “vi flytter!”, og så litt skuffa. Hihi. Men grattis likevel! :)

  1. IKKESANT! Elsker den<3 Aw :'-( MEN, om to år kommer det til å stå "VI FLYTTER---TIL RISØR!!" som overskrift! Bare vent :-)))! (takk!)

 3. AH! Herlig. For noen tattiser. Love it! Du er en skikkelig fargebombe, hele deg. Inspirerende :)

 4. Fantastiske! POPPING colors :) Elsker dinosaurer generelt og din dinosaurtatovering spesielt:)

  Også så fantastiske nyheter et par poster tilbake? JIPPI! Lykke til med pakkinga!

 5. Fine! :D

  Litt sånn relatert, kikket gjennom Pinpoints Instagram her forleden, og så en frengers-scarification som var din. Finnes det sjans for å få se hvordan den ser ut nå? Hadde vært gøy, men skjønner hvis du ikke vil vise den, det tar jo ganske laaang tid før alt er grodd og har roet seg og sånt.

  1. Tusen takk! Det stemmer. Har tenkt til å blogge om den en vakker dag, men jeg føler ikke den er helt så grodd enda som jeg ønsker (enda det om ganske nøyaktig en måned til, er ett år siden jeg tok den!). Men, det kommer :-)!

 6. Skjønner! Det får bli en overraskelse når den posten dukker opp en gang :) Mine scarifications føler jeg at endelig begynner å bli ganske ferdig grodd og lysnet i farge, og de er snart fire år gamle, hehe.

Kommentarer deaktivert.