Home » Hverdagsblogg » Dinner and a movie

Dinner and a movie

IMG_8317

IMG_8298

IMG_8307
Neida, det er ikke ketchup! Brennheit chilisaus er det den røde sausen vi dynget på maten er :-)

Hverken Åsmund eller jeg renner ned kinosalene, og sist vi var på kino var vel i fjor vinter, hvis jeg ikke husker helt feil. Onsdag derimot! Da skulle vi til Vika Kino for å se Hobbiten sammen med min onkel, og før ferden gikk dit, møttes vi for å spise thaimat på Rice Bowl. Nydelig veggismat i det travle lokalet gikk ned på høykant, før vi trasket gjennom Oslogatene og bort til kinoen. Filmen var forresten knallfin (jeg er ikke vanskelig å glede når det er !), og både Åsmund og min onkel var enige. De tre timene den varte var over på et blunk, og jeg lo så jeg ristet flere ganger. Det at Åsmund og jeg ikke var i hus før nærmere klokka ett på natta, og skulle tidlig opp dagen etter, ble egentlig bare en bagatell etter en så bra kveld. Har dere sett Hobbiten? Og hva synes dere i så fall om den? :-)

Translation:
Wednesday Åmund and I had dinner at the thai restaurant Rice Bowl, before we went to the movies with my uncle to see The Hobbit. Have you seen it? And in that case,what did you think of it?

IMG_8342

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååh! Det så og hørtes ut som en super kveld:D Jeg elsket Hobbiten jeg og, og skal nok se den enda en gang på kino om jeg rekker. Hihi:)

 2. Jeg har sett den på kino jeg også, det var kjempekoselig. Gleder meg til de neste :) Leste boken et par ganger da jeg gikk på ungdomsskolen, så har gode minner med den historien ^^

 3. Nam! Den retten så bare kjempegod ut!
  Var å så Hobbiten/The Hobbit på midnattspremieren i Colluseum ;) Eeeelsket den! Kan nesten ikke vente de 11 neste månedene før film nr to kommer!! :D

 4. Den maten så skikkelig godt ut! :) Har sett Hobbiten to ganger, og syns den var kjempefin! Har egentlig litt problemer med å se 3D, men med den nye framraten gikk det kjempebra. Kan anbefale å se den i 3D om du ikke gjorde det første gangen. :)

  1. Det var den:-) Rice Bowl skuffer som regel ikke på matfronten:> Jeg har ikke helt sansen for 3D, for det er så styrete med 3D-briller på utsiden av mine vanlige briller (haha, ser ikke smart ut heller!), da de sklir ned hele tida. Har prøvd med linser også, men da blir jeg så tørr i øynene fordi jeg “glemmer” å blunke ofte nok, pluss at jeg ikke ser like godt med linser som med briller. Dilemma! Men, jeg tror på at den var bra i 3D!

   1. ser i kommentarene at du ikke liker 3D på grunn av brillene, da må jeg bare fortelle deg at jeg heller ikke likte det FØR jeg oppdaget at man kan få 3D briller som man setter utenpå de vanlige brillene! Det ble en helt ny opplevelse synes jeg! Så må virkelig anbefale det!
    Ikke koster de noe mer enn vanlige 3Dbriller heller.

    1. Aha! Så lurt! Ante ikke at det fantes (sikkert fordi jeg er så sjeldent på kino, hehe). Takk for tipset!

 5. Jeg syns Hobbiten var utrolig bra! Vil påstå at jeg likte den bedre enn alle Ringenes Herre filmene, tror det er fordi den er litt mindre seriøs og skummel og litt mer leken. Fantastisk eventyrfilm, i alle fall!

  1. Skjønner godt hva du mener! Kan nok si jeg liker de like godt, men på hver sin måte. Likte, som deg, veldig godt at Hobbiten var så leken og morsom!

 6. Var å så Hobbiten for andre gang sammen med kjæresten idag faktisk :-) Hadde samlet opp nok kinopoeng til en gratisbillett så jeg brukte de idag :-) Syns Hobbiten er veldig bra, men det er flere ting som ikke stemmer helt etter boka, som den hvite ekle orken. Og møtet med Galadriel, Elron og Sauroman, men jeg syns de flettet det inn på en fin måte! :-)

 7. Filmen er kjempe fin, men jeg liker ikke at de har gjort den til tre filmer, som hver varer i 3timer. Grunnen til at den varer så lenge, er jo fordi de har tatt med så mye som egentlig ikke skjer. Det liker jeg ikke, når de heller kunne fokusert på det som faktisk skjer.

  Maten så kjempe god ut! Thaimat er så nam!

 8. Sett den to ganger! Den utrolige kvaliteten forsvinner jo i allefall til dels når den blir å få på DVD, så vi måtte bare se den to ganger mens den fremdeles har stort og fint lerret hvor kvaliteten virkelig kommer frem :) Jeg syns den var ufattelig bra, gir virkelig fansen det de vil ha, og jeg savner ingenting fra boka! Eneste småpirk er ting som at dvergene er ‘overgjort’ i forhold til boka, men det er virkelig fantastisk å se på, så jeg er storfornøyd :D

 9. Jeg har sett Hobbiten to ganger. En i 3D og en i 2D. Foretrekker 2D! Har samme problemene med briller + 3D-briller som du nevner over her. Helt umulig å følge med på filmen når brillene sklir fram på nesa!

 10. Ahhh, The Hobbit was such a great movie, I loved it! I mean, the plot and all stuck pretty much with the original, but for example the music was so beautiful, and the rather humorous take on some of the events gave the movie a nice twist for me!
  I hope you enjoyed it too!

Kommentarer deaktivert.