Home » Interiør » Detaljer hjemme, 16012016
 1. Litt misunnelig på at du klarer å ha så mange fine ting fremme uten at det ser rotete ut, det er definitivt en kunstform jeg ikke har mestret ennå!

  1. For et fint kompliment! Tusen takk! Det er nok mange som synes vi har det VELDIG rotete, og alt for mye nips, men vi liker det veldig godt, og synes det er fin harmoni her. Smaken er vel som baken; delt! :-D

 2. Hvordan tørker dere støv av alle disse fine tingene?! :O
  Det må jo ta hundre år!

  1. Bruker nok ikke mer enn toppen en halvtime på støvtørking i måneden, så det går veldig bra! Det er generelt veldig lite støv hos oss (ikke skjønner jeg helt hvorfor?), og ingen av oss har støv på hjernen heller, så det går fint!

 3. Herregud så glad jeg blir av det hjemmet deres! Farger er <3 <3 <3 Men altså…det må jo ta en evighet å tørke støv?! :p

 4. Jeg blir så inspirert av disse bildene ^^ jeg føler at interiørtrenden nå for tida er veldig minimalistisk og de-cluttered, så det er herlig at det ikke er bare meg som liker at huset er et lite skattekammer av artige ting og farger :)

  1. Åh, takk! Så herlig å kunne inspirere! Jeg tenker at det er helt greit at folk vil følge trendene, og bo i “et interiørmagasin”, men for meg er det ikke aktuelt. Som du sier; det er noe eget ved å bo i et lite skattekammer. Vi fyller hjemmet med loppisfunn, minner fra familie og venner, reiseminner, kunst, farger og ting som får oss til å smile. Herlig!

 5. Så herlig med mye farger! :D
  Jeg ser at du setter Mummi-koppene dine oppi hverandre. Har du opplevd at de får små skraper eller riper av det?
  Jeg synes det ser veldig fint ut slik du har dem, men er så redd for å få stygge merker på dem! :P
  Har opplevd det med glass tidligere.

Kommentarer deaktivert.