Home » Interiør » Detaljer fra hjemmet vårt på en lørdag i mars
 1. Dere har det så fint! :-D skikkelig koselig – og det er et humør-boost med så mange flotte farger! :-D

 2. Elsker det! Fullt av fargerike detaljer og pynt, men samtidig organisert. Føler mine egne dekorasjonene bare gjør at det ser rotete ut.

  1. Ååå, tusen takk for det! Det er så koselig med sånne fine tilbakemeldinger som dette! Jeg er sikker på at det ikke ser rotete ut, forresten. Bare pynt i vei!

   1. Utrolig kjekt å høre! <3 Må ha vært rundt 16 da jeg laget den, er 19 nå og fortsatt veldig glad i bloggen din :)

    1. Ja, det er jo noen år siden! Så koselig å høre at du fortsatt henger med her, og liker bloggen! Det betyr mye! Lager du slike fortsatt? Den er virkelig noe av det aller fineste jeg har fått i tiden som blogger!

 3. Har ikke heklet så mye i det siste, det pleier å gå litt i perioder. Nå er det mest tegning det går i :) Utrolig kjekt å høre! Har aldri gått inn for å selge ting jeg lager, men synes det er superkoselig å kunne gi bort ting jeg har lagt arbeid i, til folk jeg mener fortjener en oppmerkomhet, heheh :)

  1. Så gøy med tegning! Skjønner godt at det går i perioder. Sånn er det ofte med kreativitet, og skaperlysten. Det er veldig hyggelig at du da valgte å sende til meg! Og om du en dag skal selge, må du bare si ifra, så promoterer jeg gjerne for deg!

 4. Det er så fint så fint så fint! Du tar så utrolig fine bilder!
  Ingen andre enn deg kan vel få en helt vanlig havrepastakartong til å se ut som noe man absolutt skulle hatt på hylla sjøl! Haha :) :)

Kommentarer deaktivert.