Home » Bøker » Det suser i sivet

Det suser i sivet

det_suser_i_sivet
Da jeg var hjemme hos mamma og pappa i Risør i helga, lånte jeg med meg en veldig kjær bok tilbake til Oslo. Boka var en av mine absolutte favoritter som liten, og den minner meg om varme sommerkvelder på sengekanten, etter en lang dag med leking i skog og hav.

Boka heter Det Suser i Sivet (originalt The Wind in the Willows) og er fra 1908. Kenneth Grahame er forfatteren bak den herlige boka, og dette eksemplaret fikk mamma da hun var liten (eksemplaret er fra 1973). Jeg leser høyt for Åsmund på senga hver kveld (hihi!), og snart er vi ferdig med boka vi har holdt på med en stund nå. Jeg gledergledergleder meg til å sette i gang med denne, for det er år og dag siden sist jeg leste den (eller, ble lest for, streng tatt!). Aner ikke hvor mange ganger mamma og pappa leste den for meg som liten, men det ble i alle fall en god del ganger. Absolutt en nydelig bok!
Har dere lest Det Suser i Sivet?

IMG_5354

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååh, så koselig at dere også leser den nå! Vi snakket jo om den tidligere i vår, og jeg måtte vente lenge på å få den fra biblioteket, men endelig kom den, og jeg begynte å lese for bare noen dager siden! Superhyggelig lesning!

    1. Jaaa, jeg gleder meg til å sette i gang med den! Jepp, sant sant. Så bra du fikk kloa i den til slutt! Kooos deg!

  2. har boka :D gleder meg til varg tiesto er stor nok til å bli lest bøker til før han skal sove :D

Kommentarer deaktivert.