Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Det ble den gule!
 1. Det er sant, gult er kult! Og alt som rimer stemmer! ;D
  Og et lite fjasete spørsmål: Hva synes du om Water Slides? Hørte den selv først i dag (litt treig jeg), men den går allerede på repeat! FinFinFIn!

  1. Gult er veldig kult! Alt som rimer, stemmer…. Det skal jeg notere meg (hilsen en som har blitt kalt InaVagina og InaPepina, haha!!). Vet du, jeg hørte den allerede tidlig høst i, fra konsertopptak, og kunne den da de spilte på Vulkan Arena i november, da jeg var der på konsert. I dette innlegget har jeg lagt ut en video fra den konserten, og jeg står på fremste rad og gauler med, hoho: http://mewkid.net/18017/ . In other words: Jeg elsker den!

   1. HAHAHA! :P
    Oi! Der var det et innlegg som har gått meg hus forbi :o Og som selvutnevnt bloggstalker, så skammer jeg meg! Beklager, det skal ikke gjenta seg! ;) ;)

    1. Hahaha!! Neineinei, si ikke det da!! Uff! Ikke skam deg, det skulle bare mangle! (men tusen takk!!)!

Kommentarer deaktivert.