Home » Interiør » Desember er her, hurra!

Desember er her, hurra!

Desember er her, julepynten og stjerne i toppen av juletreet er på plass, julens første julebrus drukket og igår kveld tente vi det første av adventslysene. Åh, jeg er så glad i desember og jula! Og så er det så moro å endelig ha plass til julepynt! :-) Har dere planer om julepynt i år, da?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååw, så koselig vel:) Deilig å ha plass til pynt i år ja! Skal skaffe meg en sånn messingjulestjerne for det er ordentlig fint og koselig:D

  1. Takk! Helt enig:-) Åsmund fikk velge åssen julestjerne vi skulle ha i vinduet, og da falt valget på den. Er i grunn meget fornøyd!

 2. For et fint tre :-) Og takk for tips om indiska, jeg kjøpte SÅ mye fin julepynt der. Jeg måtte kjøpe noe av det du hadde på treet også; de superfine girlanderene, den flerfargede kula og en lik fugl som din blå, bare i rødt. I tillegg fikk jeg tak i flere multifargede kuler og en globuskule. Åh, indiska <3

  Og jeg ble helt nostalgisk av den julestjerna som du har i vinduet der. Akkurat en sånn hadde vi hjemme i barndomshjemmet mitt.

  Du har virkelig et fint julehjem <3

  1. Åå, tusen takk, Hege! Bare hyggelig å tipse, for de har jo så mye fint der! Høres ut som om du har fått kjøpt mye fint:-) Åsmund sa just det samme da han plukket ut den stjerna. Veldig koselig!

 3. Det ser skikkelig stemningsfullt ut hos dere nå! Enda mer enn vanlig, hihi. Jeg pynter ikke noe særlig til jul i år, rett og slett fordi jeg ikke kan bruke penger på pynt (akkurat nå føler jeg meg som prototypen på en lutfattig student i utlandet, haha!), men også fordi at jeg ikke skal tilbringe selve jula her. Jeg drikker te med julete krydderier, tenner adventslys, hører på julemusikk og har fire adventskalendere – det holder for øyeblikket! Det er så flott at førjulskosen endelig er i gang!

  1. Hihi, takktakk! Skjønner deg godt. Så heldig du er med alle julekalenderene! Idag posta jeg en konvolutt i din rettning, forresten! Hoho!

 4. Så koselig! Å, det ble kjempefint med hvitt juletre <3 Åsmund har forresten fortreffelig god smak, jeg har den samme typen julestjerne i mine stuevinduer ;-) Jeg pynter til jul imorgen, hurra!

 5. Det ser så fint ut med hvit julegran. Vår lille familie tenkte ha julegran for første gang i år, og jeg har såå lyst på hvit juletre med masse forskjelige kulørte lamper og julekuler, men siden vi får et juletre så må vi nok bruke den. Må uansett ha masse farger i den. :)

 6. Har så lyst på sånn type stjerne i vinduet. Liker den eldre typen bedre enn de nye i papir. Er deres vintage eller ny? Hvis den er ny, kan jeg spørre om hvor den er fra?
  Kjempekult juletre forresten! Enig med deg, elsker desember og julestemning :)

  1. Takktakk! Stjerna kjøpte vi på Plantasjen for noen uker siden. Husker ikke helt hva den kosta, men den var ikke så dyr.

   1. Takk, da går turen dit en av de nærmeste dagene :) Vil ha én til soverommet og én til stua!

 7. Herlige julete bilder :) Mitt største ønske er et slikt lekkert juletre med masse bling og glitter og rødt. Men tror dessverre jeg blir nedstemt av husbond og barn som sverger til gran, glanspapir og gode gamle julekuler, he he :D

  1. Takk! :-) Er enig med resten av de du bor med, at det tradisjonelle er veldig fint. Synes begge deler har sin sjarm:-)

 8. Så koselig dere har fått det, og så fint treet var! Har så smått begynt å rydde i leiligheta for å pynte til jul. Blir første gang jeg skal pynte til jul på min egen plass. Litt spennende. :-)

  1. Tusen takk for det! Skjønner godt at du er spent; den første jula på sitt eget sted er ekstra spennende og spesiell! Kos deg :-)

Kommentarer deaktivert.