Home » Innkjøp og gaver » Den første julegaven er pakket opp

Den første julegaven er pakket opp

Det er i underkant en uke til jeg tar meg juleferie, og vender snuten mot det blide Sørlandet. Flesteparten av julepresangene jeg gir bort til venner i år har jeg fått overlevert, i bytte mot gaver med mitt navn på. Da Rakel og jeg byttet gaver her om dagen, sa hun jeg kunne åpne den ene av dem, fordi den var ganske tung og knusbar. Koseligst å åpne presanger på selve julaften, men også kjekt å slippe å drasse med knusbare og tunge saker hjem til Risør! Så glad som jeg er i presanger og overraskelser, nølte jeg ikke med å pakke den opp, og inni fant jeg dette:
IMG_5845
Fire gamle asjetter med nydelig blomstermotiv! Sånne som de til høyre har jeg vært på kikk etter, faktisk!

Samt kopp med skål og en liten blå bolle. Disse bruktskattene falt virkelig i smak! Superfonøyd!:
IMG_5877

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. jøss. De tallerkenene med forskjellige fargeblomster på ligner nesten på det serviset vi har på gården. Lurer på om det er det samme! Veldig fine iallefall! Så fin gave!!!:D

  1. Kan veldig godt hende! Tror det er et ganske vanlig servise, egentlig. Superfint uansett! :-D Hoho, dette var bare en del av gaven, det er det villeste!

 2. Å, jeg er så glad for at du likte dem!!!!! <3
  Det var nesten så jeg beholdt den lille koppen selv, den er så søt, men jeg har så mye, så jeg er glad du ble fornøyd!

 3. For noen fine gaver! De kommer til å trives godt hos dere!
  Nå har jeg hatt tre besøk på en uke, men nå har de reist (savner allerede, og gleder meg til å se dem igjen i juleferien) – har kost meg med å oppdatere meg på det som har skjedd her inne siden sist! Kjempekoselig julemarkedsrapport og flott antrekk!
  God helg!

  1. Ja, det tror jeg også! :-)) Masse koselig besøk høres (og ser) det ut som! Velkommen hjem til jul, og ha en flott helg!

Kommentarer deaktivert.