Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Deitlørdag med mat, kino og sjåpping!

Deitlørdag med mat, kino og sjåpping!

Jeg har sommerferie ut uka, men gårsdagen gikk dessverre med til soving på sofaen takket være en hersens hodepine. Puh, slitsomt og skikkelig kjedelig! Men, det gikk i grunn helt fint, for idag var den nemlig borte, og Åsmund tok meg med på en god, gammeldags deit! Først frokostlunsj på Nighthawk Diner på Grünerløkka. Da måtte vi såklart ha hver vår milkshake!:
IMG_5452

Ute lynte, tordnet og regnet det i bøttevis, men inne var det både lunt og trivelig:
IMG_5437

Det ble pannekaker på meg, noe som smakte utmerket, og minnet om bryllupsmorgenens frokost:
IMG_5465

Etter maten var det heldigvis blitt oppholdsvær, og vi trillet ut av dineren, kjøpte med en kaffi fra en kaffebar og smatt innom Manillusion. Der ble jeg flere kroner fattigere, men to klesplagg og et midjebelte rikere! Hoho! Plaggene får dere se nærmere seinere, i et antrekksinnlegg. Se, søte marihøner!:
IMG_5480

For å gjøre deiten vår fullkommen tok vi like godt trikken til Majorstua og Colosseum Kino etterpå! Vi hadde hatt lyst til å se Dragetreneren 2 siden den kom ut på kino, og endelig fikk vi gjort det! Den var like søt og fin som den første dragefilmen, og lettrørt som jeg er gråt jeg mer enn en skvett, for å si det sånn!

Hvilken film så dere sist på kino?  Håper dere har hatt en bra lørdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Synd med hodepinen, men slik er det noen ganger dessverre. Det så ut som dere hadde en super dag :D Må sjekke ut Manillusion en dag. Hørt det er mye fint der ;) Ikke somlet meg til å se den første Dragetreneren-filmen enda, men elsker drager så får vel ta en titt :D Den filmen jeg så sist på kino var Maleficent ! Veldig bra !

  1. Jepp! Jeg har en lei tendens til å få spenningshodepine. Veldig kjedelig og vondt! Jepp, veldig hyggelig kjærestedag! Du kan jo alltids snoke litt i nettbutikken deres, hoho. Vi synes i alle fall begge filmene er søte! Oh, den hadde vi også store planer om å se! Får se om det blir noe av, hehe.

 2. Greit med en deit etter hodepine :) virket veldi koseli! Jeg har og hatt lyst å se dragetreneren 2, så første og elsket den. Fikk desverre ikke tid å se den selv da den gikk på kino i sandnessjøen, men skal nok kapre en dvd når den tid kommer. Nå i lørdagsmørke er det filmkos og sukseterte med kjæresten for min del! :)
  Jeg har vel egentli ikke sagt hvor mye jeg liker bloggen din, det er en dagli visit når jeg sitter ved PCen. Den får meg til å smile og inspirerer meg veldig. Takk Ina, du er en fargeklatt av gull :)

  1. Takk! Høres ut som dere hadde en hyggelig lørdagskveld! Her tente vi stearinlys til og med! Det betyr veldig mye for meg med så fin tilbakemelding som du ga meg nå. Jeg setter kjempestor pris på det, skal du vite! Håper jeg fortsetter å glede og å inspirere deg! Tusen takk! Klem

 3. Eg såg faktisk Guardians of the Galaxy i dag, på Imperial i København. Er visst nok nordens største kinosal. Artig oppmevelse. Og veldig artig film om du likar komediar med litt action. :)
  Keisamt å vere sjuk, men bra du kjenner deg betre no. Nyt resten av ferien! :D

 4. Jeg så The Fault In Our Stars med kjæresten min sist! Du bør virkelig lesa boka (skrevet av John Green), den er helt utrolig nydelig!

 5. Dere er så flinke til å gå ut å gjøre noe sammen! Hørtes ut som en kjempefin dag :)
  Dragetreneren er så fin. Toothless <3 Grein jeg og, den eneste i salen virka det som. Flesteparten i salen var vel 8 år. Hah
  Ha en fiiinfin dag begge to!

  1. Takk for det! Vi prøver å prioritere å være sammen i helgene og bruke tida på hyggelige ting. Hihi, awwww!! Ja, jeg elsker Toothless! Så søt! Tror jeg var den eneste som grein også, haha! Takk, ha en flott dag du også!

 6. For en koselig kjærestelørdag :) Godt hodepinen ble borte <3 Den siste filmen jeg så på kino var Transformers 4, og den så jeg for sikkerhets skyld 2 ganger på en uke :D Kanskje jeg må se Dragetreneren også? :) Fin søndag videre til deg!

  1. Megakos! Takk! Transformers 4 ja. Jeg regner med du synes den var bra, hoho! Takk det samme til deg!

 7. Jeg var på Øyakino i helgen og så Nick Cave-filmen 20 000 Days on Earth. Den var fantastisk! Anbefales for alle som kan tenke seg å tilbringe tid inne i Nick Caves rare, mørke og fine verden :) Min eneste kritikk er at den var for kort, jeg hadde lyst til å bli der lenger!

Kommentarer deaktivert.