Home » Helgekos » De siste 27,5 timene

De siste 27,5 timene

helg-mewkid

Jobbehelg!
Etter jobb igår spiste jeg middag med Mari, på en indisk restaurant som ingen av oss hadde spist på før, men som ligger rett ved jobb. Vi hygget oss veldig (jeg lo så fælt av på et tidspunkt at tårene spruta, haha!) sammen, og praten gikk som vanlig mest i jobb, en del i puser og litt i skole, og da måltidet var endt, fulgte jeg henne til toget hjem til Tønsberg. Megatrivelig fredagskveld!

Idag var det opp og avsted til jobb, og ute var det både sol og varme. Herlig etter så mye grått og kjipt vær som det har vært i det siste! Jeg kjøpte rosinbolle og bokscola til bussturen til jobb, og på jobb fløy arbeidsdagen avsted. I de to neste ukene er det bare én piercer på jobb, og det har resultert i at vi nesten er helt fullbooka for den kommende uka allerede. Puh, travle dager ahead altså! Men, det er gøy det, hihi! Hjemme denne lørdagskvelden har jeg slappet av med serier og musikk, og gleder meg til å sove lenge i morgen. Yay!

God lørdagskveld videre, fininger!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hadde aldri trodd jeg ville se et bilde av faren min på bloggen din, men der er han som fanebærer for Kampen Janitsjar! xD haha.. Ser i hvert fall ut som Kampen Janitsjar?

    1. Haha, FOR en liten verden! Jepp, det stemmer på en prikk at det er det! Har et bilde hvor man ser ham litt bedre. Vil du jeg skal sende deg det på e-post?

      1. Hehe ja hvorfor ikke? ;P Han digger å være “nettkjendis” som han sier selv xD

Kommentarer deaktivert.