Home » Dagens antrekk » Dagens Lushantrekk, 6. januar 2012

Dagens Lushantrekk, 6. januar 2012


Dette er det nye jobbtøyet jeg kjøpte på bursdagen min, på Monki :-) For dere som ikke har fått det med dere er kleskodene på Lush sort/hvitt, noe vi alle må følge så lenge vi er på jobb. Ellers hadde jeg nok ikke investert i sorte klær, hehe! Uansett. Jeg er kjempefornøyd med toppen, som har like stor utringing på ryggen som på brystet, og fine prikker på seg. Skjørtet var det vanskelig å få fram på bildet, men det har i alle fall lommer i sidene, noe som absolutt er praktisk på jobb. I morgen venter mer Lushjobbing, etterfulgt av Anebesøk, så jeg får rett og slett hoppe i seng. God helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det var et skikkelig fint antrekk! Har lik type topp fra Monki i mørkeblå, de toppene der er kjempefine :) Leser bloggen din nesten hver dag, men er dårlig på å kommentere. Bloggen din er en av mine favoritter! :) Håper du får en fin helg

    1. Å, den i mørkeblå hørtes ikke feil ut! :-D Så koselig å høre at du leser den fast :> Tusen takk! God helg!

  2. Fine Inapusen min! Kos deg med Anebesøk, og hils fra meg. Stor mammaklem.

  3. Så fint antrekk! Selv om det ikke er det du helst velger på fritida, synes jeg du er veldig fin i svart/hvitt. Kan jo være litt ok å ha en slags arbeidsuniform også – det synes i hvert fall jeg er en fin ting med jobben min.

  4. Jeg var innom i går og måtte tilbake i dag for å kjøpe mer Fresh Farmacy-såpe som du anbefalte, tihi c: Jeg var for pinglete til å si at jeg leste bloggen din, haha

    1. Å, anbefalte jeg deg den igår? Eller fikk du en prøve på den?? :-) Det var deg som skulle ha en bit Fresh Farmacy mens jeg satt på golvet og plukket ut tonervann som skulle på salg, sant? Æsj, du må si ordentlig hei neste gang! Blir så kleint sånn som det her ;-) Får uansett håpe du blir veldigveldig fornøyd (og med det andre du kjøpte igår, hvis det var deg jeg ga prøven til?)! :-D

Kommentarer deaktivert.