Home » Dagens antrekk » Dagens formiddagsantrekk, 26. juni 2012
 1. Utrolig vakker! goshh.

  Men lurer på hvordan du redigerer den ‘duse’ effekten på bildene, elsker det!

  1. Tusen takk! Vel, trikser effekten fram ved å leke meg med exposure, levels og curves i Photoshop:>

 2. Du kler blått/turkis supergodt! Jeg er veldig misunnelig på den veska der, men ville heller hatt den i lilla eller råsa. Hvor er den fra? :-)

  1. Takk for det, Ariel! Veska fantes såvidt jeg husker i lilla også, og som det står i innlegget ( :-( ) så er den kjøpt på Sprell, og er av merket Bakker – Made with love;-)

  1. Takk! ja, er veldig kjekt å bytte ting, for da kan man få seg noe nytt og bli kvitt noe gammelt, uten å bruke et eneste øre!

  1. Takk, du! :> Er egentlig ikke noe å skrive, annet enn jeg gjorde. Jeg satt på stand hele festivalen (minus et par turer rundt i hallen for å strekke på beina, og gå på do), og fikk ikke med meg noen foredrag eller annet moro. Har derfor lite å meddele, dessverre!

   1. aww! Ser den :) Du så fin ut da! Håper ikke det er kleint at jeg sier det, jeg så deg også tenkte jeg at det var like greit å ikke hilse, du får sikkert nok av sånnt når du er på jobb :P

    1. Åhrr, du skulle ha sagt hei! Jeg vet ikke alltid hvem dere lesere er, så om du ser meg, er det tusen ganger hyggeligere om du sier hei, enn at jeg går rundt å ikke aner noe, før jeg leser her i kommentarfeltet at du så meg. Er veldig hyggelig å hilse på blogglesere, sånn ca uansett setting! Da føler jeg at jeg får noe tilbake, og også får et større innblikk i hvem dere er:-)

 3. Eit virkeleg friskt og fint antrekk! Eg er normalt ikkje fan av antrekksbilder i bloggverdenen, men dine er berre fantastiske! :)

 4. Jeg kjøpte meg Sniff koppen! Den er turkis, og jeg har blitt så glad i den fargen i det siste.
  Elsker vesten og plugsa dine. Fint!

  1. Åh, Sniff var en av mine aller første! Og fortsatt en favoritt! Godt kjøp, meget godt kjøp:> Tusen takk for det!!

 5. Åh! Elsket det antrekket! Skikkelig sommerlig og fint, samtidig som dongerivesten gjorde det hele litt mer røft!!

 6. Så hyggelig, tusen takk Ina! :) Man bør klappe for livet. Ting er ikke lett nå, men jeg er likevel glad jeg lever,og vet at bedre dager kommer! <3

 7. Jeg vet du har fortalt oss lesere hvordan du redigerer osv. Men jeg kan bare ikke skjønne hvordan du får så utrolige bra bilder? Bruker du Nikon eller Canon, og hvilket objektiv? Har prøvd mange ganger å redigere bildene mine slik du forklarer, men for meg er det helt umulig å få bilder med så sterke farger, uten at bildene kommer helt ut av balanse i fargene.

  Forresten, er du smellvakker!

  1. Hei Sara! Tusen takk for fine ord!! Jeg har ikke fortalt særlig om hva jeg gjør med bildene mine, annet enn at jeg “justerer jeg bildeskarphet, lys/skygge, kontraster og farger”. Du kan lese om hva slags utstyr jeg bruker her: http://mewkid.net/fotoutstyr/ Håper det var til noe nytte? :-)

Kommentarer deaktivert.