Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, søndag 21. oktober 2012
 1. Fantastisk fin kjole, du er utrolig pen.. Men kan ikke noe for det, vær gang jeg ser den ringen i nesen, så tenker jeg på okser og kuer… Har du hørt det før, eller er det bare jeg som assosierer med dette og ring i nesa???

 2. Så fint!!! Jeg gikk forbi lush på byporten her om dagen. Har fulgt deg i flere år nå og endelig nå er jeg i Oslo. Var morsomt å høre hvordan stemme du har :) Du var litt opptatt med en kunde da, så jeg stakk ikke innom ;)

  1. Takktakk! Du får si hei hvis du støter på meg igjen :-) Koselig at du har fulgt bloggen lenge, forresten! (Da har du vel forsåvidt hørt hvordan stemmen min er fra før av, fra diverse videoblogger? :>)

 3. Superfin som alltid! Elsker kjolen din, den var utrolig fin!

  Har et lite spørsmål: Har du noen hårstylings-tips? Har nemlig nettop klipt vekk nesten alt håret, men har ingen idé om hvordan jeg kan style det. Tenker da om du har noen produkter å anbefale eller noe :-)

  1. Mange takk:-D Gratiis med ny sveis! Jeg bruker Dirty Hair Styling fra Lush (beste jeg har brukt noensinne, og jeg har vært gjennom MYE!), pluss hårspray fra Lee Stafford (de tester ikke på dyr). Just hvordan jeg styler det er litt avhengig av dagsformen, men med Dirty hårstyling er det lett å “leke” seg litt, før jeg sprayer frisyren på plass:>

   1. Takk for det :> Okei, takk for fint svar! Er fremdeles i Tyskland, og eneste Lush-butikken jeg vet om ligger i Wiesbaden – som er et stykke unna med tog.. er sikkert en i Frankfurt og. Usikkert om jeg kommer meg dit, men skal uansett få kjøpt :-D

Kommentarer deaktivert.