Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk-favoritter fra 2015

Dagens antrekk-favoritter fra 2015

Året er ikke helt omme enda, men vi nærmer oss med stormskritt! Jeg har samlet sammen et knippe med mine favorittantrekk fra antrekkspostene i 2015, og lurer naturligvis på: Hvilken av dem er deres favoritt?:
mewkid-dagens-antrekk-farger
Håper dere er gira på å se flere antrekksposter i året som kommer!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du er jo alltid fin, men syns du kledde den rosa kjolen utrolig godt! Likte også veldig godt håret ditt her! (:

  1. Tusen takk!! Ja, håret var veldig kult da, det er jeg enig i! Bare dumt at det er så i veien med en lugg sånn midt i øynene :’-(

 2. Alle antrekkene er superflotte, men jeg synes du ser ekstra smashing ut på bilde 4 :-)

 3. Mitt favoritt antrekk av disse er nummer en, fordi det minner meg om sverige og sommer x) Men om jeg får velge fritt blant alle antrekk du har postet på bloggen i år så er favoritten min det Åsmund satt sammen til deg! Hai tights all the way!

 4. Nr 6! Jeg kan ikke begrunne det bedre enn at jeg har et lignende blått skjørt jeg dessverre kun kan bruke på vintertids fordi det er så tykt, men jeg elsker fargen og formen på det og antrekket ditt minner meg om det :)

 5. Fine antrekk alle sammen,men min favoritt er nr1! Fantastisk kjole og fargekombinasjon :)

 6. Nr 6 er min favoritt, (men du var kjempefin på alle!) :-) Hvor er skjerfene du har på nr 5 og 6 fra, og fester du de på noen spesiell måte for å få de til å sitte slik som på bildene?

  1. Taaaakk! Det turkise skjerfet er fra Camilla Risøe og det rutete fra Monki. Ja, jeg gjør kanskje det? Skulle egentlig lagde en video hvor jeg demonstrerer, men det har jeg visst glemt bort. Det noteres ned nu! :-D

 7. Alla antrekkar ( skriver man så? :) ) med Gudrun Sjödén är fantastiska men jag gillar bild nr 6 bäst, du är lite lik Robyn på den bilden!

 8. Jeg likte veldig godt nr 3 og nr 6 :) Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din så jeg vil bare si at jeg synes du virker som en veldig flott person. Veldig koselig blogg og følge.

  1. Å, tusen takk for kommentaren og for så fine ord! Håper du leger igjen flere kommentarer framover, og fortsetter å kose deg med bloggen!

Kommentarer deaktivert.