Home » Dagens antrekk » Innkjøp og gaver » Dagens antrekk, 7. november 2011

Dagens antrekk, 7. november 2011


Ny kjole! Var litt usikker på den først, fordi den egentlig er litt for mørk  fargene for meg. Men, med litt knæsjt stæsj ble den riktig så fjong, og nå elsker jeg den litt, tror jeg :-) Den er fra H&M, og det er midjebeltet også. Strømpebuksa er kjøpt i en random butikk i Camden/London og skjerfet er kjærestegave fra Tyrkia. Nå er jeg klar for Pinpointjobbing; må bare drikke litt mer kirsebærblomstte først! Ha en flott mandag fininger!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Skjønner ikke hvordan det kan ha seg at du finner de lekre kjolene på H&M, mens jeg aldri greier å finne noe brukbart. Hva er hemmeligheten?

 2. Så søt du er! Jeg syns den kjolen passet perfekt til deg, og de røde leppene gjorde kjolen enda finere enn den var fra før av :)
  Ha en god dag!
  Mvh draumehjarte

 3. Syns faktisk mørke farger blir veldig kult blandet med knæsje! Spesielt blått/turkisk passer så bra sammen i flere nyanser! Syns den var kjempefin!!

 4. så flott du ser ut :) Blir glad når jeg ser folk bruke fine sommerlige farger året rundt, for høsten / vinteren kan bli deprimerende mørk og sur, og da blir jeg så glad for å se en i knæsjfarge lyse opp :)

  Fin fin blogg btw!

 5. Smashing, som alltid ;) Er det den nye leppestiften du har brukt for å få så herlig røde lepper? Og, har du klippa deg igjen? Fint, uansett :)

 6. De burde få seg en egen “Inas utvalgte avdeling” på H&M.
  Du finner så mye fint og unikt blant så mye stygt. Veldig fint antrekk!

 7. For en fantastisk kjole! Du kler mørkere farger og, synes jeg.

  Jeg vurderer å la ei venninne av meg dreade håret mitt, og lurer på om Lush har noen produkter som er gode til å holde dreads reine? Har hørt at man kun må bruke shampo fra dreadsstudioene, vet du noe om det? Hva bruker Åsmund?

  1. Tusen takk! Sjampobaren New eller Seanik fra Lush er kjempefine å bruke på dreads. Holder hodebunnen rein, og sjampobarer er mye lettere å bruke enn flytende sjampo i dreads. Anbefales!

 8. Så fin du er! Viste bloggen din til kjæresten her om dagen, og han var så imponert over bildene dine. Det er jeg også!

Kommentarer deaktivert.