Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, 5. februar 2012
 1. Kjempefint antrekk! Skulle ønske jeg turte å bruke så mye farger :)
  :)
  Min venninne Elise som jobber på Lush i Bergen sa at du var så koselig!
  Jeg hadde ikke anledning til å komme på VIPkvelden,men håper jeg bumper borti deg en gang,et sted :)
  Du er en KUL FUGL! <3

 2. Fantastisk fint! Elsker sterke farger, og på vinteren blir man så glad av det :)

 3. Du inspirer meg så mye! Med det å tørre å være seg selv og livstilsendringen din. I mine øyne har du alltid hvert kul! Var innom nettbyen din mye for å se på de kule klærene dine :) Du har inspirert meg så mye nå opp gjennom årene at nå har jeg virkelig tatt tak i livet mitt og begynt å trene og spise sunnere og variert. Digger deg virkelig! :D

  1. Tusen, tusen mange takk for kommentaren din! Det er utrolig flott å høre at jeg inspirerer deg! Tusen takk.

 4. Hei, jeg må bare få si hvor glad jeg er for at jeg snublet over bloggen din! Hver dag gleder jeg meg til å se nye fargerike innlegg, og de får meg alltid til å smile:). Du er en fantastisk fargeklatt og utrolig inspirerende. Måtte bare fortelle deg det!

  Ha en flåttesen dag.

  1. Det setter jeg enormt pris på å høre! Tusen mange takk :-D Håper bloggen min fortsetter å få deg til å smile langt fram i tid! :-)

 5. Hei ! :) du er så fin !
  Elsker skoene dine, har sett på de i lilla. Hvordan er de i størrelsen og hvor mye kosta de til sammen med frakt og toll og slik ? :)

Kommentarer deaktivert.