Home » Dagens antrekk » Innkjøp og gaver » Dagens antrekk, 27. februar 2012

Dagens antrekk, 27. februar 2012


Kjolen er jeg allerede blitt veldig glad i, og gleder meg kjempemasse til å kunne bruke den uten cardigan over! 

Cardigan: H&M Divided
Midjebelte: Fått i gave, kjøpt i London
Kjole: Splitter nyinnkjøpt fra Manillusion
Strømpebukse: Tilfeldig butikk i Camden/London

Pssst: Sjekk forresten ut øverst i bloggmenyen til venstre. Super rabattdeal i Pinpoints nettbutikk til dere alle, jippi!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Takkar&bukkar! Halskjedet er kjøpt på (nå nedlagte) Steinsenteret i Risør. Det er av syntetiske gule steiner (Cats eye), og jeg har makent med syntetiske turkiser. Fine! :-D

 1. GÅDDÆMMIT jeg så bildene og tenkte “DAMN, GØØØRL” og så hadde rakel skrevet det alt. får holde meg til FANDEN, PIKE!

 2. Sjukt fin! :D Sorry for at jeg var litt vimstete og rar istad, men hodet mitt føltes som bomull og jeg så ut som en dass, så ja. <3 <3 Blir parfymekjøp i morgen håper jeg!

  1. Tusen takk! Ja, tenkte det ville være en litt ekstra koselig godbit for dere blogglesende Pinpointkunder. Flott du satt pris på den!

 3. For en herlig kjole! Morsomt mønster med fine farger, og et snitt som får den til å se ut som at den er sydd til deg. Du er flott!

 4. Fina! Du ser alltid så (forbannet) fresh ut! Og apropos; jeg mente ikke at oppskriftene dine ikke er fine, hvis det var sånn det ble forstått (tenkte på det en deeeel etterpå, kleint!), men det jeg egentlig skulle frem til er at det ikke er mat du skriver mest om (men jeg liker veldig godt oppskrifter altså, sååå skriv gjerne oppskrifter!! :D), men det er ikke det jeg forbinder deg mest med, om du skjønner (dårlig forklaring, haha). Silje har en større tendens til å legge ut oppskriftene sine, ergo mer oppskrifter å lese, det var det jeg mente ;P Synes for øvrig det er superkult at du legger ut antrekksbilder – du er så inspirerende! ;D Smashing dress!

  1. Haha, det går bra! Skjønte veldig godt hva du mente! :-D Og tusen mange takk for ros, både for matoppskrifter og kjole :-D

 5. Hei. Tenkte kanskje at du ville vite at Mew skal spille i Trondheim i august ;) (pstereo.net)

  1. Takk for tips! Så det på mewx.info. Har ikke sansen for musikkfestivaler, så det blir nok ikke til at jeg reiser dit. Kommer de til Oslo, og KUN spiller på festival, så må jeg jo dra;> Men, jeg håper fælt på at de kommer til Oslo for å spille på f.eks Sentrum Scene :-D

 6. Elsker at du legger ut antrekksbilder! :D Den kjolen var NYDELIG på deg! Skulle ønske jeg hadde formene dine og garderoben din ;)

 7. Kom over dette innlegget via den nye “you might also like”-funksjonen, og jeg kan ikke skjønne at dette er fra februar 2012!! Det er jo evigheter siden! Tiden går så ufattelig fort! Du så forøvrig spesielt smashing ut i denne kjolen :)

  1. Hoho, ikke sant det er en morsom funksjon! Tusen takk for det! jeg får ikke brukt den så ofte, da den er ganske ubehagelig å ha på seg, men jeg prøver å ikke glemme den bort!

Kommentarer deaktivert.