Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, 20. mai 2015
  1. Tusen takk! Ja, det var meldt liiiiiiitt varme idag, så jeg tok sjansen (med genser og jakke ute, såklart!)!

 1. Ååh, det var superfint, skikkelig sommerlig fargekombo! Jeg er forresten nysgjerrig; hva slags treningsrutiner har du/dere? Har du kanskje lagt ut noen tidligere innlegg om det som jeg ikke har fått med meg? :)

  1. Tusen mange takk! Hoho, skikkelig svenskefarger! Jeg har faktisk ikke blogget noe særlig om det, for jeg liker ikke å ha fokus på trening på bloggen. Vi trener Body Pump-time én gang i uka, bare. Det fungerer veldig fint! Kjempemoro med en bra instruktør!

 2. Den buksa, ja takk. RÅÅÅÅ! Kult antrekk! :)

  Jeg lurer på en liten sak eller mer ett ønske. Siden du er så sminkefin bestandig, kunne du tenkt deg å tatt den “3 minute make up challenge” finnes vids på youtube. ??
  Jeg prøvde på denne selv(vid på bloggen min), ikke vellykket akkurat. HAH. Men hadde vært morsomt å sett en video meg deg, der du prøver på det samme…. eller?

  1. Tusen takk!!

   Hoho, jo takk for det! Jeg hadde ikke sett de videoene, men tittet inn på Youtube og på den du la ut (hihi!). Det ser jo ganske morsomt ut! Tja, kanskje det? :-D

Kommentarer deaktivert.