Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, 18. april 2016

Dagens antrekk, 18. april 2016

Åi, nå var det himla lenge siden jeg postet “dagens antrekk”!
Sist gang var 8. februar, faktisk.. Vuuups! Jaja, sånn kan det gikk. Har dere savnet disse innleggene? Jeg håper å få postet dem litt oftere framover, i alle fall så fort vi har kommet på plass i et nytt hjem. For, jo mer vi pakker ned her i leiligheta på Skullerud, jo færre ideelle fotobakgrunner finner jeg, hehe! Uansett, her er dagens look:
antrekkapril2016
Kardigan: H&M Divided
Topp: Gudrun Sjödén
Bukse: Gudrun Sjödén
Strømper: H&M

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, så fint. Så veldig behagelig ut å gå i :) JA, jeg har savna “dagens antrekk”!

  2. Digger de buksene!
    Er 180cm på strømpelesten, så jeg er redd de blir for korte til meg. Men, åh, har så lyst på sånne*stjerneriøya*

    1. Taaakk! De er herlige å ha på! HMM, du er ikke mer enn 6 cm høyere enn meg, så det kan godt hende at det ikke blir så ille! De er jo ment for å være litt korte (derav knestrømpene i denne temperaturen) :-D

Kommentarer deaktivert.