Home » Dagens antrekk » Innkjøp og gaver » Dagens antrekk, 16. mars 2015

Dagens antrekk, 16. mars 2015

gudrunkjolJippi, atter en kjole med lommer har fått plass i garderoben! Det er så praktisk i forbindelse med jobb, for da har jeg en plass å legge nøklene mine. Denne kjolen får meg til å føle meg som jeg kommer rett ut fra Mummidalen, og minner meg om vår, samtidig som den gir meg følelsen av å være barnslig bekymringsløs. Herlig!

Kjole: Gudrun Sjödén
Tights: Gudrun Sjödén
Sokker: TopShop

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. har dere serriøst plass til noe mere i leiliheta? kan ikke du ha ei opprydding i klær og ørepynt å sånt og selge noe her på bloggen? <3

  1. Er helt seriøst det, ja, hehe! Har opprydning i klær minst en gang i året, som jeg kvitter meg med. Men nope, har ingen planer om å selge noe her på bloggen, nei. Det blir så dyrt med frakt!

 2. Hvis vi jeg ser bort i fra den stripete overdelen av kjolen så var den veldig fin! Beige striper er ikke min greie, men kjolen var fin og ekstra kult med gule strømper! :)

  1. Tusen takk for det! Nei, smak og behag, eler hva, hehe! jeg var også litt usikker på det beige da jeg så den første gang, men så ble jeg veldig glad i den, og etter å ha kjøpt den, er jeg solgt, hoho!

 3. Jeg har nettopp sett alle videblogs fra februar – dere er bare så BRA, begge to!
  Liker dere så godt, og det er så fint å se hvor fine dere er sammen også.

  Du er definitivt et fantastisk (smart, sterk, kul) alternativ til det drit kjedelige og uinspirerende såkalt “perfekte” idealet, Ina :-)

  PS: Det er så mange bra serier du må se!!! Togetherness, Girls og Looking tror jeg du vil like!

  PS2: Du MÅ innrede cafeen akkurat som leiligheten :-) Med mummikopper?

  1. Ååå!! Så mye ros og komplimenter i en og samme kommentar! Wow! TUSEN TAKK KRISTINE!! Det er utrolig hyggelig å høre, og gjør meg så innmari glad. For en bra start på dagen!! TAKK!
   PS: Takk for serietips!
   PS2: Heheh, det blir nok ikke like mye nips, men det blir litt i samme stil! Tør ikke kjøre Mummikopper der i første omgang, for da blir det fort ganske dyrt om noen knuser en kopp! Men kanskje i framtida?
   Ha en strålende tirsdag!

  1. Jaja, såklart! Men om jeg skal selge noe for 100,- og frakten blir mer enn det, da er det jo ikke så mye vits, synes jeg. Hehe!

Kommentarer deaktivert.