Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, 13. juni 2014

Dagens antrekk, 13. juni 2014

Untitled-1
Jeg sto opp ekstra tidlig i morges, så jeg kunne være ferdig stelt til Åsmund skulle dra på jobb, og han kunne ta antrekksbilder for meg før han dro. Mens jeg har gått igjennom dem, og behandlet det som skulle bli det ferdige resultatet, har jeg spist frokost foran dataskjermen, og er ganske snart klar for å reise til jobb. Etter jobb skal Åsmund og jeg en aldri så liten IKEAtur for å handle noe småtterier, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til å legge meg til å sove i kveld! Det skal bli godt med helg snart, kjenner jeg. Hoho! God helg!

Dongerivest: River Island
Kjole: Gudrun Sjödén
Veske: H&M
Knestrømper: Gudrun Sjödén
Sko: H&M

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååå, nydelig ! I dag skal jeg på topptur med noen venner før det blir kino i kveld :D The Fault in Our Stars ^^ Boken var fin hvertfall :) God helg !

  2. Dæven, snakk om å stå på for å få en kvalitetsblogg! Og det lykkes du utrolig godt med! Superfink er du :) Har fulgt bloggen din et par år nå, og går aldri lei :)

    1. Haha, aaaawww, tusen takk!! Jeg prøver å stå på, og å gi jernet, hoho! Setter veldig stor pris på tilbakemeldinga du, så igjen: tusen takk! Utrolig koselig at du har fulgt bloggen såpass lenge! Håper du fortsetter å trives her inne!

  3. Så koselig at Åsmund tar antrekksbildene for deg! Jeg trodde alltid du brukte stativ og selvutløser. Har du forresten noen fotoutdannelse? Du tar veldig skarpe og gode bilder :-)

    1. Hoho, ja, han er veldig snill! Han hjelper meg alltid med antrekksbildene. Åh tusen takk for det! Nå ble jeg glad! Jeg har nok ingen fotoutdannelse; alt er selvlært.

Kommentarer deaktivert.