Home » Dagens antrekk » Dagens antrekk, 1. desember 2011

Dagens antrekk, 1. desember 2011

Hihi, jeg kommer nok aldri til å slutte å elske Disneytegnefilmklassikerene! Eller å bli såkalt voksen for den saks skyld, hehehe ;-) Genseren kjøpte jeg når jeg var på en liten sjåppingtur med Linda-fina etter jobben min igår, forresten. Den er både supersøt og supermyk på samme tid! Også liker jeg hvordan Timmitatoveringa synes igjennom strømpebuksa, når jeg bare har på meg én.

Genser: H&M Divided
Skjørt: H&M
Strømpebukse: Tilfeldig butikk i Camden/London
Pinpointleggvarmere: Strikket av Christianes mor, hihi
Støvler: Viking, kjøpt i Risør

<3 Nå håper jeg bare snøen dukker opp fortere enn svint!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fin du er! Kan jeg spørre hvor genseren er fra? Trenger varme, myke gensere, og genser med Bambi på et jo bare helt fantastisk :)

 2. Åå, den genseren er så fin :-) Blir heller aldri for gammel for Disneyklassikere. Har ønsket meg alle til jul.

 3. Åååååh! Den genseren kjøpte jeg med engang jeg såg den! :D Supersøt! Har den faktisk på meg i dag. Haha. ^^ Og ja, den er supergod. :)

 4. Jeg har sett på den genseren mange ganger men ikke tatt meg råd til den ;P Den er kjempesøt, og du var kjempefin med den på!
  1.desember-klem fra meg

  1. Samma her! Da lønninga kom, slo jeg til :-) Synes du skal gi den til deg selv i førjulsgave, jeg. Klem tilbake :>

 5. jeg bare elsker at du er så fargerik.det gleder meg virkelig.jeg også elsker farger.skjønner ikke hvorfor det er så mange som er så redd for å bruke farger.farger får en jo til å blomstre bokstavelig talt!

 6. sykt søøøt genser! digger bloggen din ! <3 det er så kult at du er fargerik og det elsker jeg og!!! I love your blogg! <3 jeg er stttooooorrrr fan!

 7. Vet du om det kommer noen (flere) hjemmestrikkete ullsokker i år? (I år har jeg råd! :D )

 8. Iiiiiih!! Søteste genseren, og du da. Du var litt ulik deg på bildene, men som alltid kjempefin :-)

  Ha en fin førjulstid <3

 9. Vil bare rose deg stort for dine herlige, gule gummistøvler!!! De er supre og utrendy. Herlig med noe annet enn sorte Hunter… Så på et annet bilde av deg at du også har andre gule par. et par Viking med blått for, av den gode, gamle typen kadett. De er superkuule å brette ned, slik at innsiden synes. Har du prøvd det? Kan anbefales. Ha en fin dg i regnet…

Kommentarer deaktivert.