Home » Innkjøp og gaver » Codex Seraphinianus og nye sko

Codex Seraphinianus og nye sko

Her om dagen hentet jeg en pakke på posten, med noe fint jeg hadde bestilt fra Ark. Hva det var? Jo, boka Codex Seraphinianus! Kort fortalt er det en fantasiencyklopedi fra 1981, skrevet på et liksomspråk og illustrert med morsomme, spennende, rare og fine tegninger, av Luigi Serafini (les mer om boka her):
IMG_3379
Det er fra Codex Seraphinianus planten jeg har tatovert på armen min  er fra, så å få tak i boka var nesten et must, synes jeg. Den jeg har tatovert på meg er planten øverst til høyre på bildet, men de andre er også riktig så fine!:
IMG_3359
Boka er full av blant annet dyr og mennesker også, noe realistisk og noe fantasi. Vel, mest fantasi. Hihi, flodhest!:
IMG_3363
Boka er stor, tykk, og tung, men i og med at det ikke går an å lese den, går det greit å komme seg gjennom den!:
IMG_3368
Og så, sko! Selv om snøen i skrivende stund laver ned utenfor vinduet, er våren i anmarsj, og jeg har gått til innkjøp av et skopar jeg håper å få mye glede av når bakken blir bar. De er helt skinnfrie, og helt turkise; to tomler opp, med andre ord, hoho! Skoa kjøpte jeg på DinSko:
IMG_3407

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så gøy bok! :D Leksikon er morsomme. Veldig gøy å se i de som er fra tidlig 1900-tall, hvor annerledes kunnskapen og forståelsen av verden var :o

    1. Skjønner jeg godt! Den har stått på min ønskeliste siden jeg tok tatoveringa i september 2014,hoho! Så bra! Jeg må jo nesten det, når jeg ikke bruker skinn sjøl, og jeg gjerne vil at flere skal velge skinnfritt :-D

  2. Ååååh, Codex Seraphinianus! Den står høyt oppe på lista over bøker jeg ønsker meg! En vakker dag vil jeg ha den liggende som superinspirerende coffee table book, hihi. (Kommer til å snoke i den neste gang jeg er på besøk hos dere, bare så det er sagt.) Jeg synes den er så intenst fascinerende at jeg nesten ikke har ord!

Skriv en kommentar