Home » Foto » Fotooppdrag » Cathrine i Torshovdalen, del II (Svart/hvitt)
 1. Syns de er kjempefine! Og du er flink til å ikke stille opp kontrasten så mye at bildene blir utbrent. Pluss i boka altså :P Jeg ville kanskje midtstilt det første litt mer, syns det er litt mye luft på venstre side?

  1. Iiiihh, tusen takk! Ja, jeg prøver å ikke få dem for utbrente. Jeg ser veldig godt hva du mener! Takk for innspillet! Idéen bak å ha så mye luft på siden, var at jeg synes det ga bildet litt mystikk, nesten som at hun er på vei inn i det mørke tomme. Men, jeg ser også som du sier, at jeg sikkert kunne ha midtstilt henne mer. Takk!

   1. Ja, det var fint sånn også! Liker at du har bevegelser i bildene dine, og at modellen ikke bare står musestille og posere liksom.

    1. Iiihh, tusen takk for det! Ja, det er fint å se at den foran kamera slapper litt av, og ikke bare står der helt “apatisk”.

 2. Jeg blir alltid så glad når jeg er inne på bloggen din. Det er så mange fine bilder og det oser god energi! Man kan nesten drømme seg litt bort (: Flinke og vakre modeller og kjempeflink fotograf! :D vet du forresten hvor hun har fått tak i det septum-smykket? Du må aldri slutte å ta bilder!

  1. Ååå, tusen takk Karen, nå ble jeg veldig glad! Det var noen veldig fine ord å våkne til, hihi! Cathrine er kjæreste med min kollega Sala, og han laget det til henne av en forgyllet gulllenke/kulelenke, med en rett barbell igjennom selve piercingen. Den varte ikke mange ukene før den ble stygg dog, og er nå byttet ut med ekte gull igjen. BVLA lager lignende ting, og vi kan bestille fra dem til deg hos oss på Pinpoint (http://bodyvision.net/collections/nose_7/). De lager massive gullsmykker av høy kvalitet, og vi er veldig fornøyde med det firmaet.

  1. Ja, de lager alt du kan tenke deg! Alt lages på bestilling, og det meste er mulig. Bare hyggelig!

Kommentarer deaktivert.