Home » Foto » Fotooppdrag » Cathrine i Torshovdalen, del I
 1. Første bildet var helt nydelig! Dog var alle de andre også veldig pene. Fin modell og flink fotograf :)

 2. Det øverste bildet er favoritten; veldig fine, klare farger og bra lys! Vakkert!

 3. Så vakre bilder, og Cathrine er jo veldig nydelig! Synes bildene jevnt over var veldig flotte, men må vel si at det nestnederste var stunning :-)

 4. Fantastiske bilder! Men skulle gjerne sett at det var mer fokus på øynene i noen av bildene. De er jo helt nydelige :-)

  1. Tusen takk! Hihi, ja, det er de! Det kommer flere bilder, og i alle fall ett som er veldig tett på ansiktet. Kom gjerne med tilbakemelding på dem også!

  1. Det skjønner jeg veldig godt! Det er jo så moro! Tuuuuusen takk, det er veldig hyggelig å høre (særlig siden du tar så fine bilder!)!

 5. Nydelige bilder. Jeg elsker fargespillet og kontrastene i bildene! Så liker jeg at du har beholdt det ekte og ikke retusjert hud og ansikt. Vet du hvor modellen har kjøpt kjolen sin? Den var nydelig, perfekt for sommershoot?

  1. Tusen takk for det! Ja, jeg fjerner gjerne en hissig kvise på haka feks (ikke det at Cathrine her hadde det, hehe!), men ellers gjør jeg ikke noe for å fikse huden. Synes det ser så mye bedre ut så naturlig som mulig! Så tusen takk for det! Ja, den er fra H&M faktisk! Helt enig!

Kommentarer deaktivert.