Home » Foto » Innkjøp og gaver » Canon EF 35mm f/1.4 USM

Canon EF 35mm f/1.4 USM

Dagens desidert flotteste innkjøp! Altså:
IMG_6609
Jippi!!! Har spart til dette objektivet i hele år, og endelig kunne jeg investere i det! En god slump av det betalte jeg med pengene jeg har fått igjennom bloggen i år, og det synes jeg er så stas! Å kunne bruke penger jeg tjener på en hobby på en hobby, rett og slett! Noe av feriepengene betalte resten, og nå er jeg en lykkelig eier av knallfin optikk. Har testet det ut idag, og er allerede storfornøyd! Gleder meg til å ha med meg dette på reiser, og det er en artig avveksling fra standardobjektivet mitt (50 mm’eren). Mye lettere å ta bilder av maten jeg spiser på kafé/restaurant for eksempel, og å ta selfies, hihi!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. NICE! Godt å vite at de 38 kronene jeg betalte for annonse kom til nytte :’)
  Synd du har satt opp prisen, hadde tenkt til å kjøpe større annonse denne gangen :P

   1. Ikke? Hm, ja da forstår jeg mer hvorfor du satte opp prisen :) Hadde egentlig bare lyst til å ha en annonse som varte litt lengre enn 2 uker jeg, hehe! Gleder meg til å se masse flotte bilder tatt med det nye objektivet ^_^

    1. Large-banneret varer en måned! Og om litt over en uke blir Top Spot-banneret åpnet, og det varer også i en måned. Så hyggelig å høre!

  1. Hohoho, JA! Så hyggelig å høre! Jeg gleder meg til å dele (jobber med de fra igår as we speak!)

Kommentarer deaktivert.