Home » Helgekos » Bysykling og Holmenkollstafetten

Bysykling og Holmenkollstafetten

I morges var jeg helt på bærtur, og bega meg avsted til jobb en hel time før jeg egentlig skulle! Hadde blingset på klokka, av en eller annen uforståelig grunn, og sto klar til å gå på bussen halv ti på formiddagen. Kunne ikke annet enn å smile i skjerfet, for jeg skulle jo ikke reise hjemmefra før halv elleve, sånn egentlig! Da gikk jeg like godt av bussen i Lodalen, kapret en bysykkel (i anledningen Sykkelens Dag!), og suste avsted i de stille og solfylte gatene:
IMG_3752
Lørdag morgen i Oslo er ganske fin, for det er så få mennesker og trafikk. Underveis stoppet jeg for å knipse litt bilder av kirsebærblomster (som forøvrig ser helt fantastisk ut!), før jeg syklet videre til Stortorvet, og jobb:
IMG_3759
Da klokka ble stengetid, heiv jeg meg avgårde på en t-bane mot Frognerseteren, og rakk akkurat å se mannen min komme sprintende i Holmenkollstafetten! Her er han i innspurten, før nestemann fra jobben hans tok over stafettpinnen. Sjekk så sporty!!:
IMG_3775
Veldig fornøyd, veldig sliten og veldig klar for å reise hjem (og ikke minst veldig kjekk!):
Åsmund_Holmenkollstafetten
Regnet kom idet vi skulle gå på t-banen hjem igjen, og vel inne i vårt lille hi, kledde vi oss i varme klær, stekte pizza og så på en dokumentar. I kveld har jeg tatt meg helt fri (minus denne blogginga da, hehe!), og i morgen er det sove-helt-til-vi-våkner-av-oss-selv-søndag, yessss!

Var noen av dere deltagere i stafetten idag, eller?
Håper dere alle har en super helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Helt enig! Å sykle gir en skikkelig frihetsfølelse, rett og slett. Hihi, ja! Takk det samme til deg/dere!

Kommentarer deaktivert.