Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Bursdagsmiddag Der Peppern Gror

Bursdagsmiddag Der Peppern Gror

I hovedstaden popper det stadig vekk opp nye spisesteder, og blant dem har en autentisk indisk restaurant åpnet dørene rett ved Rådhuset. Dit måtte vi naturligvis ta turen, og Åsmund, Ane, Fredrik og jeg bestilte bord i forbindelse med Anes bursdag. Stinn brakke, herlig interiør med morsomme og personlige detajler, nydelige dufter og upåklagelig service møtte oss, og forventningene til maten var skyhøye:
IMG_1004
Vi fikk oss et fint bord innerst i lokalet, i gamle busseter, bestilte drinker og bladde i menyen:
IMG_1011
Ane åpnet bursdagspresangen sin, og pakket opp både god olivenolje med sitron, og en ny Mummikopp:
IMG_1024
På menyen var det massevis av spennende ting som ga oss vann i munnen, og å velge hva vi skulle prøve ut var ikke lett. Menyen minnet faktisk en del om den Ane og jeg bladde igjennom noen måneder tidligere, på Roti Chai i London. Der var vi jo begge forøvrig kjempefornøyde med maten, og dermed bestemte vi oss for å gjøre litt som da; plukk og miks med småretter på deling fra “streetfood”-delen av menyen. Mannfolka bestilte lammekjøttretter, og lovpriste maten, og Ane og jeg hadde blant annet samosa (fritert butterdeig fylt med krydrede poteter og erter):
IMG_1029
Gol gappe; Semulinaboller fylt med kikerter og poteter, servert med tamarind- og myntesaus. Sykt godt!:
IMG_1036
Ane og Fredrik drakk mangolassi servert i lekre kopper, og Ane og jeg delte en salat av friske grønnsaker:
IMG_1038
Nydelig masalasaus, roti og naan (brød), grillet og krydret mais, og potetkake med deilig krydder i:
IMG_1041
Vi koste oss skikkelig, og var alle enige om at maten var magisk. Terningkast 6, og Der Peppern Gror skal absolutt besøkes igjen, gjerne snart, for det er mye mer å menyen som frister, og vi gleder oss til å smake oss igjennom den. Anbefaler stedet varmt, men husk å bestille bord god tid i forkant:
IMG_1049

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Mmmm, nam!! Indisk er så utrolig godt :D Selv skal mannen og jeg ha en Osloweekend nå i helgen, gleeeeder meg til å spise masse god mat og bare kose oss :) God helg, fine Ina!

    1. Jaaa, indisk er absolutt favoritten, hoho! Åh, dere får kose dere masse i hovedstaden (på konsert og greier, om jeg ikke husker feil?). Håper dere får det knall! God helg, og takk for det!!

  2. Åh, så herlig. Er så digg å oppdage nye steder å spise som en bare elsker. Liker at du tipser oss når du er steder, bare så synd jeg ikke har mulighjet til å bare dra til Oslo og teste dem ut. En vakker dag, da skjer det.

    1. Virkelig! Mat er så moro og spennende, og å finne steder som virkelig pirrer smaksløkene skikkelig er aldri feil. Så flott å høre at du liker innleggene! Og jeg håper du får besøkt noen av dem hvis du tar deg en Oslotur :-)

  3. Jeg tror indisk er min favoritt-cuisine :) Dette så nydelig ut! Har du prøvd Agra? Det pleide å være min favoritt da jeg bodde i Oslo. Har hatt en liten pause fra bloggelsing pga et prosjekt, men det er så FINT å være tilbake i din verden :) Har savnet å lese og følge med :)

    1. Enig! Nei, der har jeg faktisk aldri vært. Kanskje det kunne vært noe? Ååå, da får jeg si hei! Og velkommen tilbake! Så koselig å høre at bloggen har vært savnet!

  4. Jeg skjønner ikke hvorfor kommentaren min ble anonym :) Prøv Agra!! For lenge siden lå den på Aker Brygge, nå har den flyttta til Markveien og er bedre enn noensinne!

Kommentarer deaktivert.