Home » Innkjøp og gaver » Stas og moro » Bursdagsgavedryss

Bursdagsgavedryss

Under lørdagens bursdagsfest, var jeg så heldig å få massevis av flotte presanger av mine kjære venner! Det er nesten ikke til å tro at jeg fikk så innmari mye fint, og allerede har jeg tatt en god del av det i bruk (hihi!). Nå skal vi se!:
IMG_9465
Øverst til venstre: Gudrun Sjödén-dyne- og putetrekk fra Ine, hjemmestrikka ullvotter med Hufsa på (!!) fra Hilde og Marielle (srikket av Hildes mamma!), bluse med blomster + kattetopp + uglegenser fra Sala og Cathrine og strikket Mummi-jakke (!!) fra Mari.

IMG_9472
Øverst fra venstre: Lush-gavepakke fra Linda og Ingunn, kattepung fra Sala og Cathrine, penner fra Silje Elisabeth, The Comforter dusjsåpe fra Hilde og Marielle, diverse sjokolade fra Fredrik, Lysløypa Oslo 2016 fra Rannei Christine og kokeboka Fast Vegetarian fra Silje Elisabeth.

Lush-gavepakka inneholdt forresten masse herlige greier! I hovedsak juleprodukter, masse friske dufter, mmm!:
IMG_9483

I tillegg fikk jeg en nydelig potteplante av Marita og Saskia, men den glemte jeg naturligvis å ta bilde av. Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Ikke sant! Ja, jeg synes jeg har de beste vennene i verden (men det synes vel de fleste om sine venner, hehe!)! Det er ekstra koselig at de kjenner meg så godt, at de vet nøyaktig hva jeg blir glad for å få i gave, hihi!

  1. så mye fint! jeg har også lyst på venner som er flinke til å strikke, hihi.
    og hurra for Lysløypa! :)

    1. Ikke sant! Hehe, det var nok ikke noen av dem som hadde strikket selv, men, det spiller ikke noen rolle. Hjemmestrikk er kjempestas, uansett hvem som sitter med pinnene! Jaa, hurra!

Kommentarer deaktivert.