Home » Risør » Stas og moro » Bursdagsfeiringer på en solfylt marslørdag

Bursdagsfeiringer på en solfylt marslørdag

I skrivende stund er Åsmund og jeg tilbake i Oslo etter en fin helg med familie i Risør. Her er det en gråværsmandag med en gradestokk som viser null, og da er det ekstra koselig å titte på bildene fra lørdag! Da varmet sola, lyden av snø som smeltet surklende avsted og fuglekvitter fylte hodet. Jeg var invitert i bursdag for å feire svigermor og Åsmunds stesøster, og reiste til det gule huset “på landet”:
IMG_0896

Jeg hadde pynta meg med blomster i håret, røde lepper og påskegul kjole under kåpa:
IMG_0805

I det gule huset med de hvite karmene fant jeg Åsmunds besteforeldre også, i tillegg til mor, stefar, halvbror og stesøster, alle smilende blide. For ikke å glemme alle pusene som spratt rundt! Dere som følger meg på Instagram, fikk sikkert med dere at Simba-pus døde av alderdom på bursdagen min i januar. Litt vemodig var det med andre ord å komme på besøk uten at han var der, han som tross alt har vært i huset siden før Åsmund og jeg ble kjærester for snart ni år siden! Utenom Arwen, som er ganske kamerasky, fikk jeg tatt bilder av de resterende pusene. Her er Desoto, som blir stadig mer lik på faren sin (Kass!):
IMG_0864

Aiko var høyt og lavt som vanlig, men likte seg aller best på toppen av klorestativet med utsikt utover stua:
IMG_0850

Monaco synes det var litt mye “fremmedfolk” på en gang i huset hennes, men kom etterhvert ned fra overetasjen, og la seg under gyngestolen i gangen for å inspisere:
IMG_0963

Bursdagsmiddagen var ikke noe å klage på; til forrett fikk vi avokado med seterrømme, krepsehaler og rogn (ikke til meg!) på. Middagen bestod av indrefilet til kjøttspiserene, og sitronbakt breiflabb til meg, med ris og nydelig salat. Dessertmenyen gikk godt overens med bursdagsbegivenheten, og bestod av tre kakesorter og tre typer iskrem. Puh, skal si vi ble mette!:
IMG_0975

Da klokka nærmet seg åtte, måtte jeg takke for meg, for å rekke siste buss hjem til mine foreldre. En kjempefin feiring og dag var det så absolutt, og jeg gleder meg allerede til å komme på besøk igjen til påske. Vårfølelsen satt helt ut i fingerspissene hele helga, og jeg klarer nesten ikke vente til den er her på ordentlig! Ønsker dere alle en flott mandag!
IMG_0882

Translation:
Saturday in Risør, I visited Åsmund’s family to celebrate the birthday of his mother and stepsister. I cuddled with the cats, ate a lot of tasty food and had a great time with the family.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, så koselig med familiesamling med katter, god mat og vårstemning utenfor veggene!
  Nå har jeg hatt Paris-besøk av mor og søster i fire dager, så jeg er full av gjensynsglede og inspirasjon etter en innholdsrik helg, og det er sol og tretten grader her for øyeblikket. Med andre tror jeg nok at det blir en god dag!
  Selv takk, gode mandagsønsker til deg også!

  1. Så herlig vær du har, da! Flott at det ble en vellykka helg med familiebesøk :-D! Takk, takk!

 2. Fine bilder:) Særlig puse bildene! Kondolerer med Simba:( Er trist når de firbeinte forlater vår verden. De blir jo som familiemedlemmer:)

  1. Tusen takk for det, Nina! Ja, det er veldig trist. Simba var heldigvis gammel og sliten, og sovnet stille inn på sofaen med de andre rundt seg, etter et langt og fint puseliv. Det gjør det hele litt lettere, men det var allikevel veldig trist.

 3. Åååå, se på alle de fine kattene da! I et slikt hus hadde jeg nok vært mer på gulvet med kattene enn “i overflaten” med menneskene, hehe :D Og den avocadoretten så utrolig god ut!!!

 4. Noen(veldig ofte) ganger har jeg bare lyst til å hoppe inn i bildene dine her på bloggen, du er en helt fantastisk fotograf og dine evner til å formidle stemningen i bildene er helt magisk! Forøvrig må jeg bare si at du kler den hårfargen noe vanvittig, og på det bildet av deg var du ekstremt fin! Ha en strålende tirsdag :)

  1. Åh, tusen veldig mange takk for den fine kommentaren, Siv Anette! Tilbakemeldinger som din er så utrolig stas! Ha en strålende uke videre:-)!

Kommentarer deaktivert.