Home » Foto » Stas og moro » Bursdagsfeiring på en mailørdag

Bursdagsfeiring på en mailørdag

Finvær! Åsmund fylte 23 år på fredag, hipphipphurra! Fredag var fylt til randen med skolearbeid og jobbing for oss, men vi fikk kost oss med bursdagsmiddag på New Anarkali på kvelden allikevel. Resten av feiringa tok vi idag, på en perfekt frilørdag:

Vi tok med oss LysløypebokaLiebling, og bestilte to frokoster til prisen av en:

Mmmmfruktsalat med yoghurt, müsli og honning, samt croissant med smør og syltetøy på oss begge:

Jeg hadde spart opp nok stempler på kaffikortet til en gratis kaffi. Iskaffi mocca, hihi! Da jeg flytta til Oslo og lærte å drikke kaffi gikk det mest i mocca (mest fordi det jo egentlig ikke smaker særlig kaffi!), men ikke så alt for lenge etter det gikk det over til latte og svart kaffi. Ismoccaen tok meg tilbake til min første ordentlige Oslosommer, og åiii som tida har flydd!:

Fine Liebling!:

Med godis på disken:

Og søte gjøkur på veggen!:

Frokostmette smatt vi innom her:

For å hilse på verdens fineste Roscoe som var på jobb!:

Neste stopp: bursdagskake! Gulrotkake og en glassflaskecola med isbiter på deling hos Kaffeglasset:

Vi var óg innom platebutikken Tiger for å hilse på Hannah, og på et lite Pinpointbesøk. Hei Hannahsøta!:

Matsjåpping for kommende uke rundet av dagens bytur, og resten av lørdagen ble ukebladlesing i sola på terrassen for min del, etterfulgt av godteri og TV-kos. Superlørdag altså! Deres da?:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åå høres ut som en perfekt lørdag!
  Vi var på trening kl.10, kjøpte noe snadder til lunsj og jeg spiste meg helt stappmett! Så kom solen og vi fant ut at det var ok å sitte på terassen til tross for vind. Så sløvet vi på terassen resten av dagen, jeg leste Game of thrones og litt Thailand reisebøker innimellom. Middag var quesadillas med quacamole, og jordbær dyppet i sjokolade:) Herlig lørdag her og altså!
  Grattis med dagen til din kjære!

 2. Jeg kom tilfeldig innom bloggen din på grunn av en matoppskrift. Herlighet for en utrolig bra og gjennomført blogg du har! Jeg blar nedover og blir bare mer og mer inspirert og glad av å lese. Og for ikke å glemme hvor fristende det faktisk ser ut med vegetarianer-mat :-)
  Du virker som er skikkelig livsglad og positiv jente. Stå på videre! Jeg digger bloggen din! :-D

  1. Anita, tusen takk for den kjempekoselige kommentaren! Tittet innom bloggen din, og skal si du lager mye fristende og flott! Hurra for kreativitet og skaperglede!

 3. Hurra for Åsmund! Håper han hadde en kjempe fin bursdag!
  Lørdagen min gikk ut på en liten tur til frisøren, tacomiddag og deretter filmtitting samt godterispising. Bra dag.

 4. Gratulerer til Åsmund!=D
  Jeg liker ikke mocca for det blir for kvalmende for min del, men kaffe latte er himmelsk!<3

 5. Grattiiis til Åsmund igjen og nomnom til alle de gode sakene dere spiste. Mhmh!
  Fine Roscoe og Hannah:D:D

 6. Vel overstått kjærestebursdag! For en fin feiring! Den lørdagen virket tilnærmet optimal, spør du meg. Jeg var litt pjusk på lørdag, men hadde heldigvis fri fra jobb, så jeg kunne kose meg med te og tegneserier og annen rolig pusling. Så følte jeg meg bedre, og traff venner over noen Guinness. Ble veldig hyggelig, det også. Nå: Ny uke, nye muligheter! God mandag!

 7. Har du ikke instagram? :) ..og vet du hvilken farge Roscoe har på håret? utrolig fin!

Kommentarer deaktivert.