Home » Helgekos » Stas og moro » Bursdagsfeiring på Angst Bar, 2. januar

Bursdagsfeiring på Angst Bar, 2. januar

Lørdag kveld feiret jeg bursdagen min, og festlighetene gikk av stabelen på fine Angst Bar, hvor jeg hadde reservert border i en krok i lokalet for bursdagshygge. Mari hadde med seg en hjemmebakt vegansk sjokoladekake som smakte hiiiimmelsk, og den forsvant nesten før jeg rakk å forevige den, hihi!:
IMG_9411
Åsmund var ekstra kjekk i skjorte og matchende sløyfe, og fineste Fredrik og Ane var på plass:
IMG_9420-2
Blomster, brus og øl, blide venner og super stemning!:
IMG_9421
Jeg ble skikkelig rørt og glad over hvor mange av de inviterte som tok seg turen for å feire meg! Min storesøster Rannei Christine kom, og det gjorde også Vicky (som jeg kun har kjent til over nett, og som jeg traff “irl” for første gang bare noen timer tidligere!), Ine og Marielle:
IMG_9429
Sala og Cathrine var ekstra søte, og Sala lekte seg med litt kake, haha!:
IMG_9434
Latteren satt ekstra løst hele kvelden, og jeg hadde med meg polaroidkameraet som fikk gå på rundgang:
IMG_9436
Se så morsk Ane ser ut på dette bildet, hihi! Søta! Åsmund og Marielle snakker dataspill:
IMG_9446
For en finfin, og ikke minst vellykket, bursdagsfeiring det ble! Da Åsmund, Silje Elisabeth og jeg kom hjem på kvelden, var vi alle skikkelig slitne i lattermusklene, og stupte nesten rett i seng. Tusen takk for en feiende flott feiring, mine kjære venner!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååh, dette må jo ha vært enormt koselig! Dere er så fine, alle sammen. Skulle gjerne vært der med dere, så klart, og feiret deg som den superpersonen du er, men vi får ta det igjen ved en annen anledning. Stor klem! <3

  2. Ble brått litt usikker på om jeg noen gang gratulerte deg med dagen, men uansett – gratulerer så mye, håper du kosa deg! Så i alle fall sånn ut :-D

Kommentarer deaktivert.