Home » Helgekos » Stas og moro » Bursdagsfeiring med familien 27.12.2015

Bursdagsfeiring med familien 27.12.2015

IMG_8742 IMG_8759 IMG_8779

Søndag 27. desember fylte lille Totoro-pus to år, og det var nøyaktig én uke til jeg fyller 25 år! Derfor arrangerte vi bursdagsfeiring sammen med familien her hjemme hos mamma og pappa, og jeg koste meg virkelig gløgg. Det ble de herligste ting å spise, som riskrem med bringebærsaus, lussekatter, søte horn med vaniljefyll, krumkake, smultringer, suksesskake, lefser og kransekake. Nytraktet kaffi i kaffikoppen og Arendals julebrus (den beste!) i glassene. Optimalt! Det vanket bursdagspresanger på meg, og det ble quiz, morsomme historier og kos sammen med min finfine familie i noen timer. Knallfin bursdagsfeiring! Kommende helg blir det bursdagsfeiring med venner, hurra!

IMG_8789

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Akkurat samme juleservise som min mamma har! Det er altså så koselig å finne fram hvert år! :D

Kommentarer deaktivert.