Home » Stas og moro » Bursdagsdagen har vært sånn her:

Bursdagsdagen har vært sånn her:

Først!! TUSEN MILLIONER TAKK FOR ALLE DE FLOTTE GRATULASJONENE! Satt med smilemunn fra øre til øre da jeg leste dem alle sammen. Åh, dere aner ikke! Takktakktakk:-)

Åsmund vekket meg med bursdagsfrokost på senga, bestående av en kopp nytrukket te, en skive rista brød med nøkkelost på, kjøpeiskaffi, solskinnsbolle og tre rosinboller. Pluss gaver! Fra han selv og fra Christiane. Fantastisk bra start på dagen!:

Mens jeg gomlet i meg godsakene (og passet på å dele med Åsmund som også fikk ta plass i senga, hihi), pakket jeg opp presangene. I gavene fra Christiane var det to Mummikopper. For en koppsamler som meg, som i tillegg var veeeldig glad i Mummi som liten, falt det så absolutt i smak! Av Åsmund fikk jeg en personlig almanakk hvor jeg kan skrive ned hvilke dager jeg jobber og når venner og kjente har bursdag. Perfekt størrelse var det på den også, jippi! Må nesten vise dere bursdagskortene i et eget innlegg, forresten:

Jeg kledde meg opp i mine tre favorittfarger, pyntet meg med blomster i håret og gul øyeskygge, og poserte ivrig med ny kopp på kjøkkenbenken, før Åsmund og jeg forlot leiligheten:

Været i dag har ikke vært noe å skryte av da, med iskaldt regn, vind og grå himmel. Jeg har tydeligvis ikke vært snill det siste året, skal man tro på sånt. Får velge å ikke gjøre det!:

Vi var på litt bursdagssjåpping på blant annet Monki, hvor jeg kjøpte litt nytt tøy til å bruke på Lushjobben. Var også innom Stormberg, hvor både Åsmund og jeg gjorde gode kjøp. Dem viser jeg nok fram seinere. På Monki hadde de en puff smart plassert utenfor prøverommet, sånn at f.eks kjærester kan slappe av mens det prøves tøy:

Og i prøverommet der er det jo alltid fænsi, med speil, lys og farger all over:

Klokka halv sju møtte Åsmund og jeg opp på New Anarkali for å spise bursdagsmiddag. Linda og Maria var også der, og det var så utrolig koselig! Vi spiste og kosa oss, prata, smilte og lo. Jeg hadde det fantastisk koselig, og er helt varm i magen av hvor fin denne bursdagen har vært! Takk!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ser du, jeg er dårlig på å huske sånt *hihi*
  Gratulerer masse med dagen, igjen, på etterskudd ^^
  Håper dagen var fantastisk <3

 2. Herlig og fargerik bursdag da :-)..

  Det er nesten sånn at jeg iblant stikker innom Monki kun for speilopplevelsen, haha.

 3. Gratulerer med dagen ! ;)

  Kom til å tenke på noe, men tror du hadde elsket et Sevice, som jeg har kikket endel på, noe vi også selger på jobb ;)
  Pip heter det. Sjekk det ut : http://www.pipstudio.com/nl
  Er den nederlandske siden da, jeg fant ikke den norske i farta ;)

  1. Takk! Det har du helt rett i; jeg forelsket meg i designet allerede i mai i fjor, og har nok ikke glemt det! :-D

 4. Så flott at du hadde det bra! Request: kjærestebilder av deg og Åsmund! Tihi. Så vi single kan få et lite håp, i alle fall bli litt varm om hjertet! Dere er så fine sammen :)

 5. Så bra du hadde en fin dag!:D jeg samler også på mummikopper og etter min mening er prøverommene på Munki de kuleste i verden!

 6. Ååh, det hørtes utrolig koselig ut! <3 Og nå fikk jeg helt ekstremt lyst på mat + lassi fra New Anarkali!! :D Kan vi ha en date der når jeg kommer hjem rundt påske? hihi. Ha en fiinfin dag i dag også da.

 7. Så fint at dagen ble bra! Vel fortjent! Jeg har også Sniff-koppen, den gjør meg alltid glad fordi det er en kattepus på den i tillegg. Hurra for gjærbakst til frokost, forresten!

 8. Det ser ut til at du hadde en veldig fin bursdag! Frokosten din så uendelig god ut og nye Mummikopper må være den beste starten på dagen :)

  1. Takk! :-D Nei, vi var på Monki i Bogstadveien. Grunnen var fordi vi skulle på H&M Home for å se om vårnyhetene hadde kommet dit :>

 9. Gratulerer så mye med overstått bursdag :D Du er så peeen :)

Kommentarer deaktivert.