Home » Bryllup » Innkjøp og gaver » Bryllup: Under vidunder

Bryllup: Under vidunder

IMG_0009

Da var undertøy for bryllupet i boks! Synes det er på sin plass med noe helt nytt og ubrukt den dagen. Det er et matchende sett, noe som også hører hjemme på en dag som det. , synes nå jeg. Jeg leita rundt i undertøysforretninger i Oslobyen; prøvde på masse, men fant liksom ikke noe jeg falt for. Helt fram til jeg altså kom over dette settet hos Lindex! Kjolen blir en utradisjonell fargeeksplosjon, og derfor synes jeg det var kjekt med noe mer tradisjonelt under den. Romantisk, fint og flott på samme tid. Hurra! Gleder meg til å innvie det om bare litt i underkant av to måneder, hoho! Nå mangler jeg bare sko….!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Woow, det så flott ut! Deilig å føle seg ekstra fin under klærne også! :-)

Kommentarer deaktivert.