Home » Bryllup » Stas og moro » Bryllup: Mine bilder av kjole og fest

Bryllup: Mine bilder av kjole og fest

Her er et lit mer helhetlig bilde av kjolen, dog uten slepet! Fotografen vår tok masse detaljbilder av både kjole og slep da, så det kommer siden, hihi! Kjolen, slepet og hårpynten er som nevnt før sydd og laget av den fantastisk talentfulle Kaniita, superflinke Linda sminket meg og håret fikset jeg selv. Den nydelige brudebuketten laget Åsmunds tante, Elin Kjærgaard, for oss:
jeje

Se for en fin bukett! Dette bildet er tatt rett etter seremonien, hihi:
IMG_4449

Etter vielsen, og litt fotografering i sentrum med fotografen vår, reiste vi “ut på landet” til svigers, hvor bryllupsfesten ble holdt. Der hadde vi, med masse god hjelp fra dem og annen familie og venner, stelt i stand til en trivelig hagefest! Sommervarmen var helt perfekt, en sval bris gjorde det helt levelig i festhabitt, og det var strålende sol hele dagen. Vi kunne med andre ord ikke ha vært mer heldige med været! Vi måtte såklart kysse en god del, nå som vi er mann og kone, hoho!:
IMG_4754

IMG_4535

Maten vi hadde under bryllupsfesten var tryllet fram av den flinke kokken Håkon Skåli. Han troppet opp med masse mat, grill og godt humør, serverte oss og sto i. Han hadde laget nydelig indisk mat; vegetar, sjømat, lam og kylling i forskjellige retter. Ris, raita og annet snæks var der også, og mamma og pappa hadde spandert drikke til festen. Masse gode alkoholfrie fruktmoster! Maten var innmari god, og alle skrøt kokken opp i skyene! Som alltid ble det allikevel masse rester, enda folk spiste seg stappmette. Hurra for restemiddager framover, hoho!:
IMG_4542

De gule dukene vi hadde dekket bordene med, var de lakenene Åsmund og jeg hadde kjøpt hvite, og farget med gul tekstilfarge. Det gjorde seg riktig så godt! Mamma hadde plukket sommerblomster i hagen vår, som vi pyntet bordene med i små vaser. Skikkelig sommerlig og søtt!:
IMG_4546

I alt var vi 39 gjester (inkludert Åsmund og meg), samt to gode hjelpere, fotograf og kokk. En herlig gjeng! Jeg følte jeg hadde lykkes med bordplasseringen også, for gjestene pratet godt med hverandre, og mange traff hverandre for første gang. Mye hygge!:
IMG_4550

Taler ble det også i massevis, og tårer, smil og latter deretter. Åsmund og jeg holdt taler til hverandre. Dessuten holdt min pappa, min søster, Åsmunds bror, Åsmunds far, Åsmunds bestefar og Ane tale for oss. Ja, og en liten tale fra vertskapet. Så utrolig mange flotte ord! Jeg er sikker på at vi alle ble rørt til i alle fall en klump i halsen, hihi! Etterpå vanket det dessert, i form av kake og kaffi. For noen kaker!:
IMG_4626

Mamma, mormor, Åsmunds mormor, Tulla og Marie stilte opp med hjemmebakte herligheter, og vi åt og åt alle som en. Jeg smakte på et lite stykke av hver av dem, og nøøøt det. Gulrotkake, appelsinkake, sjokoladekaker, ostekake… SÅ mye herlig!:
IMG_4628

Mannen min (hihihi!) var kjekkere og flottere enn noen sinne! Og så ufattelig søt da han ble rørt til tårer flere ganger i løpet av dagen. Da kan jeg ikke annet enn å smelte helt. For en fantastisk fyr jeg har giftet meg med!:
IMG_4689

Det var så hyggelig å treffe så mange kjente fjes igjen, få pratet med og klemt på dem alle som en. Dessuten hadde jeg med polaroidkameraet og knipset litt bilder! Jeg skal prøve å få scannet dem, og delt dem med dere her også:
IMG_4691

Vi er begge enige om at det er superkoselig å endelig  bære gifteringer, og viste dem stolt fram:
IMG_4745

Alle gjestene virket som om de hadde kost oss minst like mye som oss, og det er bare helt fantastisk! Et innlegg hvor jeg forteller litt mer om bryllupsdagen, “fra A til Å”, kommer siden, men her har dere i alle fall fått en kjapp innføring av dagen, med bilder og tekst. Silje Elisabeth, Ane og Maria får avslutte denne bloggposten med et bilde som beskriver stemningen på lørdag ganske så bra!:
IMG_4766

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dess meir eg ser på den kjolen, dess flottare blir den. Den var veldig deg, og du var heilt nydeleg. =D Og Åsmund såg ikkje heilt verst ut, han heller ^_^

 2. Utrolig koselig at du deler bilder fra den store dagen! Kjenner dere ikke, men blir jo helt rørt av å se hvordan det formelig skinner og stråler av dere. Såå fine begge to!
  Gratulerer så mye til dere begge! :-)

  1. Tusen takk! Jeg er glad du liker at jeg deler. Og utrolig hyggelig at du blir rørt, hihi! Tusen takk!

 3. Gratulerer masse masse masse! Gøy med bilder fra den store fra den store dagen, dere så begge fantastiske ut, men den kjolen din altså, sukk så fin! :)

 4. Seier det igjen: gratulere til de begge som nygifte! Så fine de var! Og spesielt den kjolen din: du hadde heilt rett, den er nok heilt unik. Utruleg fin farge på den, heile kjolen ser ut som ein eventyrskog. :) Fint å lese at det blei ein bra dag! :D

  1. Tusen mange takk for det! Kjolen er en skikkelig eventyrdrøm, ja. Kunne ikke vært mer fornøyd, hverken med dagen eller den!!

 5. For et utrolig nydelig par dere er! :) Gratulerer så masse, masse! Ser ut som dere har hatt et perfekt bryllup. Elsker at det er utenom det vanlige og utradisjonelt, og ikke minst at du har klart å få en så fantastisk kul brudekjole som bare skriker Ina :D
  Leser bloggen din fast og får hvertfall inntrykk av at dere har fått det helt etter deres stil… Og jeg digger dere for det! :D
  Måtte dere bli gamle og rynkete sammen! Hipp hurra for kjærleiken! <3

 6. Ååååå, får helt tårer i øynene jeg – igjen! Det ser virkelig ut som dere hadde en drømmedag på lørdag, og dere er så fantastisk fine sammen! GRATULERER så masse igjen :D

 7. Kjære Ina og Åsmund,

  Gratulerer med hverandre! Dere var så utrolig fine, begge to! Og Inas kjole må vel være tidenes flotteste?!

  Klem, Heidi

  1. Hei Heidi! Tusen hjertelig takk for det! Det er kjempekoselig å høre, og gjør oss veldig glade! Klem!

 8. Åh, de små luftballongene!
  Kjolen din blir faktisk bare finere og finere, Ina. Herlighet, for en kreasjon!

Kommentarer deaktivert.