Home » Bryllup » Stas og moro » Bryllup: Litt bilder fra dagen, av andre!

Bryllup: Litt bilder fra dagen, av andre!

Dæven døtte for et FANTASTISK bryllup!! Jeg er så utrolig lykkelig, satt ut og utmattet. Så uendelig mye kjærlighet, flotte folk, gaver, mat.. Alt!! Jeg har dataen proppfull av bilder, fotografen vår tok flust som jeg sikkert snart får levert, og jeg har mye mer å dele med dere! Men, det får starte i det små altså, for jeg orker rett og slett ikke mer just nå. Bryllup er flott og slitsomt på samme tid, skal jeg si dere, hoho!

Bildene nedenfor er merket med hvem som har knipset dem. Mye mer kommer, fra fest, av kjole osv!:
IMG_4728

10256567_919631394730356_3347845711663563730_o

10353350_919407078086121_8922972308277476999_o
Den fantastiske brudebuketten er laget av Elin Kjærgaard

mar

austagder
Lokalavisa la til og med ut bilder! Iiiik! Se dem ved å klikke her.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sååå nydelig! For et eventyr og en drøm på en gang! <3 Hilser fra mamma som fikk se bildene her og hun sier hun ikke har sett noe så vakkert! Hihi! Og jeg er jo enig <3 Ha fine dager!

  1. Åh, Maren! Tusen mange takk for en så utrolig koselig tilbakemelding! Du må hilse din mamma å si det også. Nå ble jeg veldig glad og rørt! Takk! Klem!!

 2. Ååå gratulerer så mye! og så utrolig flotte dere var, fantastisk fin kjole! :)

 3. Åååh, blir rørt av bildene. Du og Åsmund stråler jo! Gleder meg til resten av updates og bilder. Hurra! Kjolen var virkelig DEG. Helt annerledes enn jeg hadde sett for meg; og tusen ganger finere.

  1. Aww, så utrolig koselig å høre! Hihhi, klart vi måtte stråle litt; det var jo så fantastisk fint! Jeg gleder meg til å dele mer med dere også! Må bare hvile litt først, hoho! Jeg er veldig glad for at du likte kjolen også. Den er virkelig en drøm!

  1. HIhihi, tusen takk!! JA, kjolen, og slepet, er virkelig over alle forventninger. Tenk, Kaniita brukte over 150 timer på den… For en drøm av et kunstverk, hoho!

 4. Gratulerer så masse til dere begge!! Kjolen din er så nydelig Ina og perfekt til deg, og Åsmund er også kjempefin i sin dress! Utrolig fine begge to :3

 5. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, så vakker du er Ina! Dere stråler av kjærlighet. Jeg gleder meg til å se resten av bildene. :-D

 6. Oioioi, for et nydelig brudepar, dere stråler jo! Og for en fantastisk kjole, den ble skikkelig, skikkelig fin! Gratulerer så masse, fininger. Gleder meg masse til å se flere bilder :)

  1. Iiik, tusen mange takk!! Vi er så glade! Masse mer bilder kommer, kanskje til og med så mange at dere går lei, haha!

 7. Your blog looks awesome but I’m bummed I can’t read it! Your translation button on the side does not have an English option just so you know!

  1. Thank you! Actually, it does have an English option. You just have to (for some reason I don’t know) press the flag once, scroll down the list, and then “English” will show up at the top. At least it works here! Please let me know if it still doesn’t.

 8. Ååååhhh, så fiiiint!!! Dere ser så lykkelige ut, menneskene rundt dere ser lykkelige ut, kjolen din er så FIN. Gratulerer så mye! :D

 9. GRATULERER som rette ektefolk! :D Herregud så fine dere var (for en perfekt Ina-kjole!!!), gleder meg masse til å lese mer om bryllupet! Hurra! :D

 10. Åh, så pene dere er! Ser ut som en kjempeflott vielse, gleder meg til å få se mer :-D

 11. HerreGUD du har MUMMI på kjolen din!?!?! P E R F E K T!! Du, og dere, så absolutt fantastiske ut, gratulerer så mye <3

  1. Hoho, jaaa (eller på slepet, da)! Mummi og hele familien er med! Vent til du får se detaljbilder av slepet, hoho! Tuuuusen takk!

 12. Ååh så nydelig dere er og gratulerer så masse! Ble litt rørt av å se bildene. Hehe ♡

 13. Kjolen var jo bare shitkul!! Og dere er jo bare utrolig vakre sammen! Gratulerer så mye som nygifte! ^^,

 14. Åååh, så fantastisk fine dere er! Snakk om å stråle av lykke! :-D kjolen kunne virkelig ikke blitt mer deg, utrolig kul – den kledde deg perfekt- turkis og alt!! :-D kjempegøy å få se bilder og “ta litt del” i den store dagen deres :-) gratulerer, flotte Ina og flotte Åsmund! <3

  1. Tusen mange takk! Ja, vi var (er) ganske lykkelige, så det skinte nok litt igjennom, hoho! Tusen takk for kommentar, og for at du likte det så godt! Klem!

 15. Wow, du var helt nydelig! :-D Kjolen var fantastisk, og blomsterbuketten må være den fineste jeg har sett. Gratulerer så mye til dere to, ønsker dere alt godt!

 16. Dere er altså så SØTE sammen! Så glad kjolen oppførte seg som den skulle, og du så altså om mulig enda bedre ut i den på selve dagen deres! Den hårsveisen var bare helt perfekt til deg og til resten! Gleder meg til å høre mer om dagen også, om det skjedde noe moro eller overraskelser ellerno ;) Stor klem og lykke til til dere ektefolk! (flere av oss andre får finne oss i å være fake enn så lenge)

  1. Åååå, Kaniitaaaa!! Den innfridde så til de grader! Alle (og da mener jeg alle) har skrytt kjole og slep opp i skyene, fotografert som bare det og vært helt fra seg av beundring. Du har gjort en helt fenomenal jobb, for det er virkelig det fineste bryllupsantrekket jeg kunne drømt om! Du skal få høre så mye du vil siden, hihi!! Stooooor klem til deg!

 17. Åh, gratulerer så mye til dere begge! Det er så herlig å se at dere giftet dere, for dere kler hverandre virkelig godt :) Håper dere lever lykkelig videre!
  Kjolen var jo så fantastisk. Alt i alt et utrolig flott bryllup ser det ut som :)

  1. Tusen takk for det, Anette! Bryllupet gikk over all forventning. Alt var helt vidunderlig, i grunn! Mange, mange takk!

 18. Åh, så fine bilder, og en vakker brud med en unik og fin brudekjole! Håper dere hadde en fantastisk dag <3 Masse gratulasjoner fra meg :)

 19. For en herlig kjole! :) Har gledet meg veldig til å se den, og den skuffet ikke.
  Gratulerer så mye som nygifte! Nyt dagene framover, det blir mange. :) Giftet meg selv i mai, og synes hverdagslivet som ektepar er ekstra koselig.
  Har ikke kommentert tidligere, men ser ofte gjennom bildene dine når jeg trenger en regnbueboost. Jeg blir så glad av bloggen din. Masse herlige farger og fokus på små lykkeøyeblikk, så vel som de større.
  Du er veldig flink til å få frem de små gledene i livet, du in(a)spirerer.
  Igjen, til lykke, begge to!

  1. Tusen mange takk! Så hyggelig å høre at den levde opp til forventningene! Gratulerer til dere på etterskudd! Vi ser fram til dagene som kommer, hihi. Veldig hyggelig at du legger igjen din første kommentar, og jeg håper såklart på at det blir flere! Tusen takk for veldig masse fine ord, og superhyggelig tilbakemelding!!

 20. Så fine bilder, ser ut som dere hadde en super dag ! Kjolen var også veldig fin og veldig “Ina”. Gratulerer med ekteskapet :)

 21. Gratulerer så mye :D Fantastisk kjole som satt superfint på deg <3 Ser virkelig kjærligheten i øynene deres ! Herlig !

 22. For en drøm av en kjole! Elsker den! Og dere stråler virkelig av kjærlighet – ble helt rørt her jeg sitter, selv om jeg ikke kjenner dere ;)

 23. Åååh, blir helt rørt av å se på bildene! Du var så utrolig vakker!! Og for en fin dag det måtte være!
  Gratulerer så mye <3

Kommentarer deaktivert.