Home » Bryllup » Instagram » Risør » Stas og moro » Bryllup: En liten filmsnutt fra dagen idag

Bryllup: En liten filmsnutt fra dagen idag

I stort sett hele dag har jeg vært hos svigers og hjulpet Åsmund og dem med rigging av border til bryllupsfesten på lørdag. Vasket border og stoler, hengt opp litt pynt, arrangert sitteplasser, og ordnet ut. Det var godt å varmt å holde på med det idag kan jeg love, så da vi var ferdige stakk vi en aldri så liten tur ned til tjenna for å ta en dukkert. Vannet viste seg å ha en temperatur på 27,5 varmegrader på én meters dyp, så det ble ikke en veldig kjølende dupp akkurat, haha! Utrolig deilig dog! Det er også kjempefint å se at ting er så på stell nå. At det aller, aller meste kommer på plass og er under kontroll. Nå tar jeg en velfortjent hvil etter en effektiv dag, som jeg avrundet med et bad i sjøen, og med planer om et badekarsbad på toppen av det hele. Hoho, luksus!

God torsdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fint det har blitt :D Vært effektiv i dag jeg også, sett på ny leilighet ^^ Får beskjed i morgen om den blir min !

  1. Tusen takk! Siste rest har svigesrs fått instrukser om å dekke opp. Det blir sikkert knall! Åi, så spennende! Jeg krysser fingrene for at du får den!

 2. Så fint!! Skal huske på dine forberedelser om kjæresten min (eller jeg) får ut fingeren en gang og frir ;)
  PS: Håper dere får FANTASTISK VÆR! :D Alt annet blir nok fantastisk uansett ^^

  1. Hoho, så hyggelig! Hoho, du får fri du? Om ikke så hjelper flittig hinting i de aller fleste tilfeller. Tusen takk! Vi gleder oss så masse! Iiikkkkk!

 3. Så fint det ser ut! Må være herlig med så varmt vann, sånt finnes ikke her nord, haha :)

  1. Tusen takk! Det begynte å komme seg, ja! Haha, nei, det var sykt varmt vann. Skikkelig sydenstemning!

 4. Ihhhh, åh nå er det bare en dag igjen, Ina! :D :D :D Så utrolig flott og koselig det blir, jeg gleder meg på deres vegne! :)

 5. Håper dere får en superduper fin dag i mårra! :D gleder meg veldig til å se bildene fra dagen deres :) er i Grimstad hos svigers, og hadde jo vært gøy å dratt til Risør og vært flue på veggen, men gubben skal absolutt på fotballkamp. Hah :P
  Været er dere hvertfall heldige med :)

  1. Tusen mange takk Anita! Så hyggelig at du ville ha vært her! Tror det er mange som dukker opp for å se selve vielsen, hihi! Du får uansett se bilder skal du se, hoho! Ja, været kan vi ikke klage på (annet enn varmen, ehehe!)!

Kommentarer deaktivert.